Mitäpä joulun seutuun?

Vastauksen otsikon kysymykseen antaa Värtsilän jouluinen tapahtumakalenteri, jota lähipäivinä jaetaan 400 kappaletta paikkakunnalle. Kalenteri on Eira Varosen käsialaa. Se on nähtävänä myös netissä pitäjäyhdistyksen verkkosivuilla.

Mielenkiintoisia tapahtumia on paljon. Joulu avataan Niiralassa rajalla marraskuun 25. päivänä kello 9 (Suomen aikaa). Tämä tapahtuma kytkeytyy Tohmajärven joulunavauspäivään sekä Keski-Karjalan ja Sortavalan alueen palvelu- ja matkailualan markkinointiin.

Koko perheen pikkujoulu on Kylätalolla lauantaina 10. joulukuuta kello 16. Siellä on lasten joulukaraoke ja joulupukki vierailee. Ruokailun takia on ennakkoilmoittautuminen.

Seurakunnalla on totuttuun tapaan paljonkin tapahtumia. Erikoisuutena voisi tässä ottaa esille adventtikirkon Luppotuvalla sunnuntaina 27. marraskuuta kello 15. Se järjestetään yhteistyössä partiolaisten kanssa.

Joulumyyjäiset ovat Niiralassa 3.12. kello 10-13. Itsenäisyyspäivänä 6.12.  lasketaan perinteiseen tapaan seppeleitä kello 9, minkä jälkeen on juhlakahvit Kylätalolla. Siellä on muutenkin säpinää, sillä perinneradiotapahtuma on järjestetty kello 9-14.

1 comment for “Mitäpä joulun seutuun?

  1. Mutta mitä heti joulun jälkeen (pyhien). Lapsillahan on lomaa. Toivottavasti kylätalo on auki.
    Terv. Pusan Mirja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *