5 comments for “Sana on vapaa – 17/2024

 1. Takatalvi yllätti autoilijat täällä Uudellamaalla tänään. Koska itselläni oli jo kesärenkaat alla niin lähdinkin aamulla julkisilla töihin. Tai siis yritin. Liki viisi tuntia siihen matkaan meni ja pääsin ehkä noin viisi kilometriä kohti työpaikkaani. Piti sitten ottaa uusi startti. Sain kyydin puoliväliin henkilöautolla ja loppumatkan menin sitten taksilla kun bussit eivät kulkeneet.
  Kallis oli työmatka kun kaksi turhaa bussilippua tuli äpillä ostettua ja taksiin meni kaksikymppiä.
  Uutisten sääpoika kertoi että Espoon Nuuksiossa mitattiin 28 cm lunta sataneeksi tänään. Itse mittasin oman autoni katolta 30 cm kun vihdoin töistä päästyäni sitä putsailin. Meiltä on noin 10 kilometriä Nuuksion korpeen joten mittausvirheen haarukassa uskoisin olevani🤔
  Olisi varmaan pitänyt jäädä kotiin vaikka etätöitä en voikaan työn luonteesta johtuen tehdä…

 2. Mikä on nuorisoseuran tilinumero?

 3. Juttu kulttuurihistoriasta. Härmäläiset on tunnettuja siitä että osaavat olla joskus pikapaissään elleivät ihan muuten päissään.
  Härmän emäntä tuli aamulypsyltä tupaan ja huomasi rikotun seinäkellon kysyen Häjyltä: Miksi rikoit kellon?
  – Itteppähän alootti ko löi ensteeks.

 4. Just tuli uutisissa,” armeija ostaa lisää miehistönkuljetus vaunuja”. Jäin vain miettimään onko niillä sitten jo riittävästi naistenkuljetus vaunuja, kun monet uutiset kirjottelevat, että naisia on yhä enenevissä määrin pyrkimässä armeijaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *