Ari Monosen konsertissa

arimononen

Tohmajärveläinen Ari Mononen konsertoi Värtsilän koululla sunnuntaina 9.2.2014. Koulun liikuntasali täyttyi yleisöstä jotka olivat tulleet kuulemaan Arin tulkintoja Katri-Helenan ja Kari Tapion lauluista konsertin teeman mukaisesti. Ari kertoi valitsemiensa kappaleiden syntytaustoja juonnoissaan mielenkiintoisesti.

Ari Mononen on jäsenenä kvartetissa nimeltään Dominantti. Arin ja kvartetin laulantaa pääsee kuulemaan seuraavan kerran mm. Tohmajärven kirkossa 20.2. Lähde virtaa -konsertissa jossa esitetään Pekka Simojoen lauluja, 23.2. Akkalan NS-talolla Eläkeliiton tansseissa sekä 20.3. kahvila Reinossa Kiteellä jossa esitetään Reino Helismaan tuotantoa.

Videotallenne konsertista, kesto 4:48 min.

Share

7 comments for “Ari Monosen konsertissa

 1. Mirja Pusa
  9.2.2014 at 22:19

  Kiitos Eira! Pusat

 2. Erkki Lintunen
  9.2.2014 at 22:32

  Kyllä oli hieno konsertti!!! Tällaisia lisää! Kiitos Ari Monoselle ja Värtsilän Pitäjäyhdistykselle!

  Konsertista menin suoraan Kemien Seurakuntataloon, jossa oli Tuomas-messu. Kirkkokuoro Kaiku lauloi kauniisti. Miten ihmeessä Eini Perälä on näin lyhyessä ajassa luonut noin tasokkan kuoron! Ihmettelen. Täytyy olla myös kuorolaisilla oma osuutensa.

 3. Jouko Varonen
  9.2.2014 at 23:15

  Rauhallinen ja komeaääninen laulaja. Miun maun mukkaan.

  Kiitos Eiralle kivasta lauluhetkestä.

 4. Pirkko
  10.2.2014 at 7:09

  Kiitos Eira videosta. Harmitti, kun en ehtinyt konserttiin. Mutta näin videosta pääsee vähän nauttimaan Arin laulusta.

 5. Sirkka
  10.2.2014 at 8:38

  Upea konsertti!Kiitokset Arille monipuolisesta ohjelmistosta sekä kaikille järjestäjille.Kyllä Aria oli Värtsilään odotettukin!!Toivottavasti saamme häntä kuulla ensi kesänä Värtsilässä lisää.Olipa mukava,että yleisöä oli paikalla salin täydeltä olympialaisista huolimatta.
  Katri-Helenan ja Kari Tapion laulujen lisäksi Myrskyluodon Maija kosketti ainakin minua.
  Viimeistään nyt Värtsilässäkin tiedetään millainen tähti meillä Tohmajärvellä on.

 6. Päivi K.
  10.2.2014 at 8:42

  Lämmin kiitos Arille hienosta elämyksestä, ja Eiralle tästä “jälki – ilosta”.

 7. Paula T
  12.4.2015 at 7:48

  Kuuntelin videolta laulusi ja ääntäsi jää kuuntelemaan..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *