Jääkiteitä kuvaamaan

Kuva: Elisabet Varonen.

Jääkiteet muodostuvat vesihöyryn härmistyessä tai veden jäätyessä sopivalle alustalle, kuten heinänkorsiin ja lasiin. Vuoden luontokuvan 2012 otti jääkiteistä Antti Harkko Kangasalalta. Hänkin on lähtenyt harrastamaan luontokuvausta kotipiiristä ja sai ”täysosuman” tämänvuotisessa luontokuvakisassa. Harrastajakuvaajalle jääkiteet tarjoavat hyvän kohteen. Joskus kuva onnistuu sopivassa valossa ihan pokittikamerallakin, joskin zoom-makro-yhdistelmä voisi usein olla tarpeen. Moni luontokuvaaja löytää kohteet kotipiiristä, kuten puutarhasta. Niinpä luontokuvaus on kaiken ikäisille erittäin kiva harrastus.

1 comment for “Jääkiteitä kuvaamaan

  1. Ihana kuva, sieltä voi löytää ”mielikuvitushahmoja”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *