Värtsilän Kisa ry:n kokouskutsu

Kokouskutsu

Yleinen kokous

Aika         10.2.2016 klo. 19.00

Paikka      Kylätalo, Hopeakalliontie 1 Värtsilä

 

Värtsilän Kisa Ry

7 comments for “Värtsilän Kisa ry:n kokouskutsu

 1. Vinkki, jos ei ole tullut esille: Kisa täyttää tänä vuonna 70 vuotta. Nuorisoseura 120 vuotta. Olisiko yhteisen juhlan aihetta?

 2. Jatkan vinkkiä: Löysin sellaisen tiedon, että vuonna 1902 on perustettu Värtsilän Nuorisoseuran Voimisteluseura. Miten lie toiminut ja miten lopettanut tuolla nimellä toimintansa, ei ole tiedossani. Mielenkiintoista kuitenkin, että nuorisoseuraliikkeellä ja voimistelulla/urheilulla on ollut tuollainen yhteys.

  Vielä: Onko jossakin saatavana Jorma Summasen kirjaa ”Värtsilän Kisa r.y. 1946 – 1996. Historia”? Se on julkaistu seuran 50-vuotisjuhlan merkeissä vuonna 1996. Siteeraan kirjasta:

  ”Ennen urheiluseurojen perustamista ovat nuorisojärjestöt harjoittaneet voimistelu- ja urheilulajeja. Värtsilässä toimi järjestö nimeltä Värtsilän Nuorisoseuran Voimisteluosasto, tämä oli yksi niistä kolmesta seurasta, jotka olivat perustamassa Suomen Valtakunnan Urheiluliiton Pohjois-Karjalan piiriä vuonna 1906.”

  Siis SVUL:n Pohjois-Karjalan piirin perustamisesta on kulunut 110 vuotta!

 3. Kisan vuosikokous on pidetty ilmoitettuna ajankohtana. Johtokunta oli kokoontunut paikalle jo tuntia aikaisemmin suorittamaan viime hetken valmistelut yleisessä kokouksessa käsiteltäviin asioihin.
  Ennen kokouksen alkua oli tarjolla täytekakkukahvit. VäKi:n uusi syntyminen on tuottanut hienon tuloksen eri tapahtumien osanottajamäärien myötä sekä huipentumana tietenkin v. 2015 liikuttajan arvonimen ja palkinnon!

  Eräs taudin oire on kuitenkin valitettavasti havaittavissa. Tämä oire jopa jo edenneenäkin riivaa montaa muutakin yhdistystä ja se on nimeltään kokouspassiivisuus. On erittäin tärkeää, että yhdistysten käytännön toiminnassa on mukana paljon ihmisiä mutta kokouksissa pitäisi myös muistaa ja ennen kaikkea viitsiä käydä. Muuten toiminta on vaarassa kuihtua huomattavasti jo muutaman vuoden kuluessa; tällaisesta on aivan liikaa havaintoja.

  Mainitussa Kisan kokouksessa oli paikalla johtokunnan jäsenten lisäksi vain alle- tai paremminkin yllekirjoittanut ja Turusen Hemppa. Tällainen demokratian ilmentymä (johtokunta hyväksyy omat esityksensä) saattaa pitemmässä juoksussa ruveta vaikka turhauttamaan. Osallistukaa hyvät ihmiset nyt, kun vuosien hiljaiselon jälkeen on toiminta muuten tosi hienosti lähtenyt viriämään!

 4. Korjaus ja lisäys edelliseen kommenttiini: johtokunnan ulkopuolisena osanottajana oli lisäksemme myös Anjeliga Hovi.
  Kisan sivuille löytyy nyt myös pikalinkki Värtsin valikosta.

 5. Hyvä Jussi täyttä asiaa, mielestäni hieman tiivistettynä. Korvaa kuitenkin sen vajauksen nykytilanteessa, että ei ole paikallista uutisoivaa tiedotus kanavaa kuten ennen. Paikallislehtiä on lakkautunut omalla nettilehdellä ei ole myös toimittajia, jotka kerkiäis ja vielä osaisivat uutisoinnin.

 6. Taas pitää itselle vastata ja kommentoida, ennen kuin joku muu kerkiää.
  Ei pidä hiillostua ja polttaa päreitään kommenteistani. Sillä tapani on tuoda asiat suorasanaisesti esille eikä kaunistellen ja kiertäen, että jäisi sivumakuja mietttiä. Olisi kiva, kun kyräilyt ja arvailut jäis pois.
  Siis kertokaa se hänelle ja SUORAAN. (Siis hänelle se kertokaa, kun itse en mä voi,,)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *