2 comments for “Sana on vapaa – 22/2023

  1. Tään vuuven helluntain helteet mäni useempiviikkosiks vilunväristyksiks. Piti lämmittee tuvan leivinuuni ja laittoo jotain kylymänkelin savottaruokoo. Pakasteesta löyty viljapossua, siitä sais jotai. Tein liha-perunalaatikon. Tuossa viljapossun kerroslihassa oli kyllä kerroksia ja nahka piälä vuan ei ollu läskiä välissä. Onneks pakkasesta löyty vielä linnunläskiä. Siitä sai vuoltua sen verran siivuja jotta voi vähän ruskistoo niitä viljapossun siivuja.

  2. Lähellä oli jo etten kaivanut pitkiä kalsareita jalkaani tänään aamulla. Hurjat kuusi lämpöastetta oli mittarissa ja navakka tuuli. Mittarissa nyt puolen päivän aikaan ruhtinaalliset 8 astetta ja edelleen navakkaa tuulta.
    Ihanasti alkoi meillä kesäkuu 🙂
    Kaikesta huolimatta toivotan onnea kaikille koulunsa päättäneille ja valmistuneille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *