Värtsiläisten Seuran  tomintaa

Värtsiläisten Seura piti vuosikokouksensa Joensuussa Ortodoksisen kulttuurikeskuksen pyhäkköjen salissa 14.3.2019.  Vuodenvaihteessa seurassa oli 157 maksanutta jäsentä,  joista  vuosikokouksessa oli läsnä vain kaksikymmentä. Kokouksen  asialistalla olivat mm. edellisen vuoden toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen hyväksyminen  sekä vastuuvapauden myöntäminen johtokunnalle ja toimihenkilöille.

Uuttakin suunniteltiin. Hyväksyttiin johtokunnan esittämä toimintasuunnitelma ja talousarvio kuluvalle vuodelle.  Seuran toimintaan on tullut muutamia perinnepiirteitä, joita  nytkin pyritään toteuttamaan.
Toukokuussa 21.5.  tehdään ns. maakuntamatka, joka suuntautuu nyt Kesälahdelle.  Ruokaillaan Juhanantuvalla ja tutustutaan Mäntyniemen kartanoon ja Sovintolaan.
Heinäkuussa 7.7. tehdään kesäteatterimatka Ristin kesäteatteriin,  jossa seurataan näytelmää   Ei meidän Maija.
Heinäkuussa 20.7. totta kai, osallistutaan myös Värtsilä-päivien tapahtumiin.  Seura tuo kukkaset N. L. Arppen muistomerkille Arppenpihassa  ja varaa myyntipisteen  kirja- ja paitamyyntiä varten.
Syyskuussa22.9. on vuorossa yhteislaulutilaisuus Värtsilän kirkon seurakuntakodissa, jossa tällä kertaa porukkaa laulattaa Ari Mononen.  Samassa yhteydessä pidetään arpajaiset.
Marraskuussa tehdään joko teatteri- tai konserttimatka, jonka suunta ja ajankohta tarkentuu myöhemmin.
Toimintavuoden päätteeksi pidetään 10.12.  joulujuhla Ilomantsin Parppeinpirtissä
Toimintatiedot tarkemmin seuran kotisivulla  https://vartsilaistenseura.fi

Vuosikokouksen tehtäviin kuuluu myös seuran johtokunnan puheenjohtajan  ja johtokunnan jäsenten valinta.  Yksimielisesti valittiin Aulis Kosonen jatkamaan seuran puheenjohtajana ja johtokuntaan Arja Ignatius, Liisa Lukkarinen, Ilmari Majoinen, Ulla-Maija Pippuri, Seppo Pusa ja Pirkko Tervola.  Yhteystiedot seuran kotisivulla  https://vartsilaistenseura.fi/yhteystiedot

Tavataan Värtsiläisten Seurassa!

1 comment for “Värtsiläisten Seuran  tomintaa

 1. Aktiivista on toiminta seurassanne. Kaikkea
  hyvää vain tuleville vuosille!

  Tässä siivellä rohkenen mainita, että Pälkjärven
  pitäjäseuralla on juhlavuosi. Seuramme täyttää
  70 vuotta. Tapahtumia ja muutakin voi seurata
  kotisivuiltamme.

  Valkovuokkomatka ulotuu Wanhaan Walamoon saakka
  ja syksyllä on vielä retki Viroon kaiken muun lisäksi.

  Johtokunnalta vaaditaan aktiivisuutta seurassa kuin seurassa,Uusein samat henkilöt jaksavat puurtaa vuodesta toiseen. Harvoin muistamme
  sanoa kiitos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *