6 comments for “Viikon puheenaiheet viikko 12/2019

  1. Se on nyt sitten sitä aikaa, että räntä ja räkä lentää. Ääni kuin jaakopin ääni, vähän möräkämpi vain.

  2. Vanha viidakon sanonta: Ääni on kuin Jaakobin ääni ja kädet kuin Eesaun jalat. Liittyy tietenkin tähän loskaan ja lentsuaikaan, mutta on normaalia:-)

  3. Tänään matka Sotkamosta Lappeenrantaan oli loskaista tai oikeastaan vesilätäköiden väistämistä. Oli joissakin kohdissa vesi ”lätäkkö” vallannut kokotien Nurmeksen ja Joensuun välillä. Maailma muuttuu Eskoseni. Eskon tässä maailman muutoksessa panee ajattelemaan. Silmiä jos ei sulje näkee lähiympäristön muuttuvan vuosi vuodelta.

  4. Totta se on itse kunkin kohdalla. Kylämarketeissa tuttujakin jo rutiinin omaisesti tervehtii, ..että -Päivää, että pärskähti!
    Tässä aiemmin uutisoitiin, että Euroopasta korkeiden ilmavirtausten mukana tuli suomeen siitepölyjä ja nyt uutisoivat, että kotimaisetkin siitepöly ajat ovat jo tosi asiaa. Että ei kun kivaa kevättä ja pärskitään, kun tavataan.

  5. Huomenna Rajavartiosto täyttää 100-vuotta. Minä toivotan onnea organisaatiolle ja yksilöille jotka 24/7 yhteistyössä ovat rajan rauhallisena pysymisen turvaajina. Minulla on kokemusta syntymästä asti olla rinnnan ja elää rajavartioston kanssa.

  6. Järkeä ja malttia tarvitaan tässä maassa. Pienin askelin eteenpäin. Ei ole aika vastakkain asettelun. Yhdessä mennään kohden tulevaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *