Värtsilän laulu

Sakari kyseli taannoin voisiko joku paikallinen myötämielinen esittää Värtsilän laulun kuultavaksi.  Tässä tämä paikallinen ja myötämielinen Oiva laulaa  Sakarin pyytämän laulun.  Äänen tallennuksessa auttoivat Seppo ja Eira.

Värtsilän laulu

Muistakkeepa kaikki tulla Värtsiläpäiville!

Oiva Tikka

6 comments for “Värtsilän laulu

  1. Kiitos!

    Kerrassaan loistava veto, teiltä kaikilta myötämieliltä. Hienoa kuultavaa.

  2. Kiitos kauniista laulusta. Jotain mennyttä se toi mieleen.

  3. Kiitos, Oiva!!! Talkoomielesi elää tässäkin muodossa. Värtsilä on kotiseutu muuttuneissakin olosuhteissa. Värtsiläisyys ei tunne rajoja, ei kunta- eikä maakuntarajoja. Wärtsilä Oyj Abp seilaa maailman vesillä kertoen Arppesta ja Wahlforsista – miksei meistä muistakin, joiden mieli lepää Jänisjoen rantamilla ja laaksoa ympäröivillä vaaroilla.

    Hyviä Värtsilä-päiviä!

  4. Hyvin nostettu:-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *