8 comments for “Hiljaisuus

 1. Meillä on täällä kuvan kaltaiset maisemat. Sataa hiljalleen
  hiljaisia lumihiutaleita metsän suojaksi.

 2. Hiljaisuudesta voi nauttia. Itse olen valinnut eläkepäivien keitinselän paikan lähinnä sen perusteella. Värtsilässä hiljaisuus on miltei parasta, ei kuulu päiväkausiin muuta kuin vaimea pulina netistä. Tavanomaiset työn äänet tavanomaiseen aikaan harvoin häiritsevät missään, mutta se jonnin joutava rissaaminen ja lehtipuhaltimien viikkokausia jatkuva pärinä…

 3. Kuvan perusteella Lissu on menossa kohti kunnon mottimetsää.

 4. Aamun ajatus meillä: emäntä sanoi aamulenkille lähtiessään, että ”soitat mulle heti, kun Victoria synnyttää”.

  Jatkoa: ja niinhän minä sitten soitin.

 5. On se vaan tärkee laps tämä Victorian vauva! Muita lapsia syntyy harva se minuutti, vai oliko se perati sekunti, tähän maailmaan mutta kunnialaukauksia ei kuulu.

 6. Sanotaan ettei kahta ilman kolmatta. Juuri kun olen lukemassa Erkin ja Irenen kommentteja, radiouutisissa kerrottiin Victorian vauvan syntymästä.

  Pojan perhe oli sunnuntaivisiitillä. Siinä sitten sydän rakkautta tulvillaan katselin Ronjan touhuja ja iloista olemusta. Ääneen ihmettelin kuinka joku lapsi voikin olla niin suloinen, ihana ja kaunis. Hetkeäkään miettimättä poikani tokaisi: ”Siks kun se on meidän lapsi.”

  Kerrottakoon samalla Sakarille, että kuva harhauttaa. Siinä on sellainen parin minuutin metsä kartanonpuiston laidalla.

 7. Mulla myös leikkii ihana lapsi tässä lattialla, eikä ole meillä hiljaista. Aamulla kävimme ihastelemassa naapurin traktorin
  suuria pyöriä. On se veri vettä sakeampaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *