Hush, äänestämään

Lipposen Paavon Pöö-mainos oli suunnattu kuin leikkiville lapsille eikä täysi-ikäisille aikuisille. Hyväksyessään mainoksen Paavo ehkä tahattomasti toi julki alentuvan asenteensa äänestäjiin. Vahinko vain, jos moinen mainos vie ääniä.

Toisen Paavon uho sen sijaan on ilmiselvää.Taitaa itsekin vähän virnistellä itselleen. Miksei mainoksia voi tehdä asiallisiksi?

Hyvä itsetunto pitää kuitenkin olla kaikilla ehdokkailla, ei sitä kisaa muuten kestä. Vikansa on varmaan jokaisella kandidaatilla, ihmisiä kun ovat. Valittiinpa presidentiksi kuka tahansa, kykyjensä puolesta kaikki selviäisivät tehtävästä kunniakkaasti.

Niinpä, hush äänestämään siitä, kun mielipidettämme kerran kysytään! Minäpä sen tempun jo tein.

2 comments for “Hush, äänestämään

  1. En ole vielä tehnyt tuota ”temppua”.Olen seurannut jonkun verran
    vaalitilaisuuksia (vain TV:stä) Olen tullut käsitykseen , että kaikki ehdokkaat ovat kohtuullisen hyviä. Ehkäpä tässä vielä ehtii, että saa juoda ”vaalikahvit”. No ainakin sitten , kun tulos selviää.
    Pusan Mirja

  2. Ei ainakaan minun ääntä mainokset ole vieneet, eivätkä vie. En nimittäin ole katsonut ainuttakaan vaalimainosta tai kalluppia, enkä kato. Muutenkin olen sitä mieltä, että mainokset ovat arvostelukyvyttömiä varten. Mutta se on tietenkin vain minun mielipide.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *