Hempalla näyttely

Kuva Eira Varonen

Heino Turusella on valokuvanäyttely kylätalolla sunnuntaista alkaen koko ensi viikon. Näyttelyn nimi on ”Ruskaa, iltaruskoa, talven sinisyyttä”. Esillä on valokuvia Värtsilästä Jänisjoen maisemista.

Hemppa esittelee näyttelyssään myös jokamiehen saavutettavissa olevaa canvas-tekniikkaa. Kuvassa hänen kädessään oleva canvas-taulu on ensivaikutelmaltaan hyvin lähellä oikeata öljyvärimaalausta. Kukat on kuvattu normaalilla digikameralla, minkä jälkeen kuvaa on miksattu kuvankäsittelyohjelmassa öljyväriefektillä. Lopputuloksen kruunaa tulostus taidekangasta muistuttavalle canvas-paperille mustesuihkutulostimella. Taideteos on valmis.

Kuvaaja haastaa muutkin valokuvausta harrastavat näyttelyiden järjestämiseen. Neuvoja ja niksejä hän on antamassa avajaispäivänä laskiaissunnuntaina kello 12-16. Sen jälkeen näyttely on avoinna kylätalon aukioloaikoina.

3 comments for “Hempalla näyttely

  1. Sanomalehti Karjalaisen NÄYTTELYKALENTERI
    otsikon alla mainittiin eilen TOHMAJÄRVI -osiossa
    kaksi näyttelyä:

    Erkki Jormanaisen luontoaiheisten valokuvien näyttely
    Tohmajärven kunnankirjastossa
    ja
    Heino Turusen valokuvia Värtsilästä, Jänisjoen maisemista
    Värtsilän kylätalolla.

    *

    Ajatelkaas, arvoisat lukijat, molemmat
    heistä ovat Värtsi(län) väkeä!

  2. Ihailen kaikkia taitelijoita – myöskin teitä muita Värtsi-väkeä
    varsinkin ahkeruudesta. Pusan Mirja

  3. Tervetuloa vaan kaikki asiasta kiinnostuneet. Lisäksi paikalla myynniissä laskiaispullien kera kahvia, jonka tuotto kartuttaa Kylätalon kassaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *