Liisa eläkkeelle

Kuvat: Eira Varonen

Liisa Saukkonen.

Liisa Saukkosta muistettiin keskiviikkona asiaan kuuluvilla seremonioilla Värtsilän koululla hänen siirtyessään ansaitulle eläkkeelle. Virallisia eläkepäiviä, jotka alkavat maaliskuussa, hän odottelee viettämällä pitämättömiä lomia.

Koulun oppilaat esittivät Liisalle lauluja Päivi Kivivuoren säestäessä pianolla. Koulunjohtaja Kimmo Hurri lausui kiitokset oppilaiden ja henkilökunnan puolesta.

Lapset ovat kuuluneet Liisan elämään aina. Omien lasten lisäksi hän on hoitanut lapsia kunnan perhepäivähoitajana 12 vuoden ajan 1970-80 -luvuilla. Yhdeksän lastenlasta, joista nuorin on kahdeksan kuukauden ikäinen, pitävät Liisan varmasti virkeänä ja ajan hermolla myös tulevina eläkepäivinä.

Työsarka kunnan siivouspuolella alkoi vuonna 1990. Kunnantalo, urheilutalo, terveystalo jne. ovat tulleet tutuiksi. Koululla hän aloitti 1994.

Pehmeä lasku tuleviin eläkepäiviin on tullut mukavasti osa-aikaeläkkeen myötä. Nyt Liisalla on entistä enemmän aikaa itselle, perheelle ja omille harrastuksille.

Koko koulu juhlisti tilaisuutta lopuksi asiaankuuluvilla täytekakkukahveilla/mehuilla.

6 comments for “Liisa eläkkeelle

 1. Värtsistä poimittu lainaus jutusta Kunniamerkkejä.
  Kommentti 2.12.2011/Seppo Pusa


  Tasavallan presidentti on myöntänyt Suomen valkoisen ruusun mitalin laitoshuoltaja Liisa Saukkoselle Värtsilään.

  Onnittelut samalla myös tästä mitalista näin jälkikäteen ja mukavia eläkepäiviä ja vuosikymmeniä!

 2. Lämpöiset terveiset Liisalle. Onnellisia eläkepäiviä toivotellen Seppo ja Mirja

 3. Tervetuloa, Liisa, eläkeläisten löysään elämään! Pidä hyvää huolta Markusta! Erkki ja Ulla

 4. Kiitokset Eiralle että sait noin mukavan jutun aikaiseksi vaikka itse olin vähän äimänkäkenä kaikesta,kahville kutsuivat mutta sinne olikin järjestetty oikein kivat juhlat.Lapset lauloivat niin kauniinsti että tippa tuli silmään.Kiitos lapsille ja koko henkilökunnalle sekä kaikille niille ihmisille ja työkavereille joitten kanssa olen ollut näiden vuosien aikana tekemisissä.Kaikesta on hyvät muistot.Erikois kiitokset vielä Päiville,Annelille,Kimmolle,Arjalle,Vuokolle,Leenalle,Jannelle ja Angelikalle lahjasta,varmasti tulee käytettyä.
  Kiitos vielä noista yllä olevista kommenteista.Terveisiä Mirjalle ja Sepolle,Ullalle ja Erkille sekä kaikille kyläläisille.
  Yritän parhaan kykyni mukaan pitää tuosta ukkelista huolta.
  Hyvää talven jatkoa kaikille toivoo Liisa

 5. Onnea vaan Liisalle kun oot piässy ”pälkähästä”! Ja oikein hyviä eläkepäiviä! Perästä tullaan… terv. nuapurit lea ja masa

 6. Haluan yhtyä onnitteluihin. Mitähän ”talenttia” löytyy, kun jää aikaa itseään varten.Hienoja eläkepäiviä! Tv. Irene ja Pentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *