Peuhailta

Startti. Kuvat EJ

Kaupanhierontaa.

Palataan vielä muutaman kuvan kera laskiaistiistain peuhailtaan kylätalolla. Siitä muodostui tapahtuma, jollaisia yksi ja toinen toivoi lisää. Iltaa viettämään ja muita kyläläisiä tapaamaan tultiin perheittäin.

Ainoa tapaamani pettynyt oli pikkupoika, jolta halkesi pulkka. Vaan sattuuhan näitä. Paikalle tullut isä lohdutteli, ettei mualima tähän lopu. Ilta pimeni melko nopeasti, joten joku kaipaili pulkkamäkeen valoja. Mutta silloin olikin jo potkukelkkakisan aika.

Laskiaisriemua.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pulkkamäkeen syntyi jonoa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Täältä tullaan.

Ilta hämärtyi.

 

 

 

9 comments for “Peuhailta

 1. Tämäkin tapahtuma todistaa kylätalon hyvän merkityksen ja pitäjäyhdistyksen myönteisen vaikutuksen lähiseudun elävöittäjänä.

  Huomanneeko näitä positiivisia asioita koskaan isäntäkunta, jonka panos taitaa tätä nykyä olla pelkästään rahan keruun puolella.

 2. Tottakai tietysti Värtsikin kuuluu näihin myönteisiin vahvuuksiin, ihan ilman ja kunnan toimenpiteistä riippumatta.

 3. Näyttää hienolta!

  Täytyypä tsempata niin että ensi vuonna saisi kyyditettyä halukkaita lapsia myös valjakolla kun mahdollisuutta jo eiliseen tapahtumaan kysyttiin:)

 4. Osui nappiin ilta. Kiitokset toimijoille. Koronalauta löytyi. Pitää virkata pussit kunhan ennätän. Joku kätevä saisi sorvailla kepit. Ne on kadoksissa.Ihan kohta päästään kylätalolla koronaa pelaamaan.

 5. Minulla jäi eilen laskiaishiihdot ja mäet, mutta tänään oli
  hyvä hiihtäjän hiihdellä. Oli ihastuttava hiihtosää.

  Milloin teillä on siellä valjakkoajeluja tarjolla, olisi mukava
  tuoda lapsia ajelulle?

 6. Hei Maija-Liisa! Enpä valitettavasti noita valjakkoajeluja silleen järjestä kun koirat ovat vaan omaa harrastusta varten hankitut.

  Mutta jos ensi vuoden vastaavaan laskiaistapahtumaan pääsisin muutamalla koiralla sekä pikkureellä. Ja joitain lenkkejä läheisellä pellolla heitettäis, ehkäpä pientä iloa ja eksotiikkaa tästä joillekin lapsille (ja lapsenmielisille) koituisi.

 7. Hyvä että korona lauta on löytynyt, meiltä löytyy kaksi kunnollista keppiä. Nyt pitää sitten ”metsästellä” vielä ”napit” jostain, onkohan kenellä? Katselen vielä netistä, josko siellä olis. virkkailehan Irene jonkinlaiset pussit niin päästään maaliskuun perjantai iltaisin pelailemaan.
  Kiitos vielä kerran kaikille mukana olijoille, oli ihan mukava tapahtuma.

 8. Pääsispä vielä joskus potkukelkalla ajelemaan!

  Täällä Helsingissä laskiaisena on laskettu pulkkamäkeä myös Tuomiokirkon portailta. Onkin kuulema ollut hyvä pulkkamäki.

 9. Nappejakin löytyi pussillinen. En ole vielä lukumääriä tsekkaillut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *