Päivä jo lämmittää

Kevättä kohti! Kuvat Kalle M. Väänänen.

Ystävänpäivän tervehdys kaikille Luutalahdesta. Täällä(kin) ollaan vielä pakkasen kourissa. Siperia taitaa antaa vielä jonkinaikaa tätä herkkua tänne Karjalaan.Tuntuu jo pitkiltä pakkasilta kaks´viikkoa yli -20 C asteen.

No ainakin aurinko jo vähän lämmittää päivällä, sen sinitiainenkin on huomannut. Tuossa eräänä päivänä olivat ilmestyneet ensimmäiset jääpuikot etelänpuolelle, puupinon sadesuojan räystäälle. Kevääseen päin mennään uuneja lämmitellessä. Pilkkikelit ovat vielä turhan viileät, eivät oikein kiinnosta pitemmät reissut.

Terv: Kalle M. Väänänen

Share

3 comments for “Päivä jo lämmittää

  1. Kiitoksia Luutalahteen ja hyvää Ystävänpäivää Kallelle ja kaikille muillekin lukijoille. Vaikka putket on jäässä ja aurinko ei kovin paljon lämmitäkään niin on se mukavaa kun on valoisaa. Nyt valoa riittää. Ennemmin kestää kylmää kuin pitkää pimeyttä.

    Täällä Liperissä paikalliset kaupat tarjoavat Yhstävänpäiväkahvit ja SPR:n vapaaehtoiset suorittavat tarjoilun.
    Alpo

  2. Kiitos samoin, lunta hipsii hiljalleen -23 oli aamulla!

  3. Kauniit kuvat! Hyvää ystävänpäivää sinne myös!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *