Kylätalon ilta piteni

Kun syksyiset päivät lyhenevät, niin kylätalon illat pitenevät. Jatkossa talo on avoinna kello 19 saakka. Töissäkin käyvien on siis mahdollista pistäytyä siellä iltakahvit nauttimassa.

Nykyiset aukioloajat ovat enemmän kuin keväällä osattiin toivoa. Muutoinkin talon toimintoja on pystytty kehittämään siihen suuntaan, että siitä tulisi kaikkien yhteinen käyntipaikka. Taloudelliset voimavarat mahdollistavat vain pieniä askelia, mutta toisaalta yhteisen tilan saaminen kylään oli jo sinänsä melkoinen harppaus. Nyt on kyläläisten vuoro vastata huutoon.

Lisääntyvä käyttö on paras kannustin heille, jotka ovat ottaneet kylätalon sydämenasiakseen. Tällaisia henkilöitä on jo useita, ja joukko varmasti kasvaa. Pienikin panos yhteiseksi hyväksi kartuttaa Värtsilän viihtyisyyttä, elinvoimaisuutta ja yhteishenkeä pitemmässä juoksussa.

Ovet ovat nyt avoinna maanantaista perjantaihin kello 9-19. Muina aikoina ja viikonvaihteissa käyttö on mahdollista, kunhan tekee varauksen. Tarkempia ohjeita löytyy Värtsilän pitäjäyhdistyksen verkkosivuilta.

4 comments for “Kylätalon ilta piteni

 1. sorry vaan Erkki. Koti on mulle paras paikka. Toivon minäkin käyttöä
  talolle.Ehkäpä se siitä!

 2. Mirja,

  olen jo kiitettävän monesti sinut kylätalolta bongannut.

 3. Kiitokset kaikille kylätalon asiakkaille kuluneesta kuukaudesta!! Vuokrarahat tulivat jälleen tienattua! 🙂

  Kylätalon käyttöaste nousee kokoajan, hitaasti, mutta varmasti!

  Käykää talolla, käyttäkää palveluja!

  Pingispöytä näyttää kiinnostavan, myös nuoria! Kiitos kesäteatterille lahjoituksesta!

  ps. Kiitos myös näin julkisesti Tatjana, Tanja Junnilaiselle päättyneestä työharjoittelujaksosta, jonka hän teki kylätalolla.

  Kylätalon työvuoroja on jaossa! Talkoilla! Työhön opastetaan! Soita 0400-992239!

 4. Kylätalo antaa aivan uusia ulottuvuuksia suunnitella kaikenlaisia touhuja. Toivottavasti se voidaan pitää runsain mitoin auki myös talvisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *