Vappuloikka

Meiltähän tämä käy. Kuva EJ

Hauskaa vappua Värtsin kirjoittajille ja lukijoille. Metsäkauriskin irrotteli tänään Savikontiellä. Pankaapa paremmaksi. Älkää venäyttäkö koipia.

5 comments for “Vappuloikka

 1. Ei ole koipien venyttäjäksi enää, vaikka pitäisi. Pääsin sentään urheilutalon postilaatikolle hakemaan aamun postia – Kyllä oli kylmä ja kun olin ajattelematon läksin ilman hattua. Nyt jo minun viime vuotinen
  lenkkipolku on sulanut montulla eli pääsen luontoon (auraukset olivat tehneet lumesta esteen ja kun minun tasapaino on sitä ja tätä varmuuden vuoksi kiersin vain tätä omaa mökkiä – omaa baanaa. Hauskaa vappua kaikille. Terv. mirjasisko

 2. On siinä kuvaaja ollut valpas ja nopea, kun saanut tallennettua noin hienon loikan juuri oikealla hetkellä.

 3. Jänis teki suunnillen vastaavan loikan
  polkupyöräni edessä tänä aamuna.
  Turkki oli jo harmaankirjava.

 4. Hieno otos! Savikolla onkin noita upeita hirvieläimiä. Kaikkiaan kuusi yksilöä. Itse olen nähnyt 2n+1k ja toisella kertaa 2k+1n (n=naaras, k=koiras). Piiroisen Valto loput. Hannu

 5. Minä olin kuvaavinani jänistä kirkon entisen urheilukentän viereisellä pellolla.Pitkän putken läpi se näytti jänikseltä, oli jähmettynyt asentoon, josta lähti loikkimaan kentälle päin. Vieläkin olin siinä uskossa, että onpas iso rusakko, jolla häntä vielä valkoinen. Ja edelleen, että onpas komeat loikat rusakolla.

  Vasta koneelle tulostettuani kuvasta selvisi, että olin kuvannut kaurista. Hm.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *