Puhdasta jälkeä

Talkoita riittää kylätalolla jatkossakin. Kuvat EJ

Kylätalo kaunistui keskiviikkoiltana silmin nähden, kun ahkera talkooväki pyörähteli pihassa ja sisätiloissa. Ikkunoita puunattiin ja myyränkasoja tasoiteltiin.

”Kyllä sinne tulee erinomainen tarinointipaikka kesällä talon ja joen väliin”, ihasteli Jänisjoen rantamaisemaa paikkakunnalla tunnettu rovasti, joka verrytteli talkoissa lonkkaleikkauksen jäljiltä.

Nimeä talolla ei vielä ole, mutta nimiehdotuksia on kuulemma tullut yli 30. Ja jatkuvasti tulee lisää. Vappuun asti ehtii siihen kisaan osallistua. Toimikunta valitsee talon ja pihapiirin nimiksi sopivimman toukokuun alkupuolella. Avoimien ovien päivä on niinikään luvassa aikanansa.

2 comments for “Puhdasta jälkeä

  1. Hienoja kuvia ja mukavaa osallistumista!

    Itse joka talkoiden perään olen koko talven ”kuulutellut”, en ollut paikalla, sen sijaan sain tänään ”omina kylätalotalkoinani” Värtsiläpäivien Erä&Luonto tapahtumaan ilmaista mainostilaa järjestettyä muutamilla tuhansilla euroilla.

    Muutoin olisikin ollut huono omatunto:)

  2. Kahdessa alakuvassa olevat rouvat (Marjatta ja Raili) ovat juuri ne rouvat jotka vaikka Kakkosen Liisalla vahvistettuina tekisivät Värtsiläpäivien ruokalan.

    Ruokamyynnillä saisimme useamman kuukauden kylätalovuokrat katetuksi.

    Annan kaikki keittiölaitteet veloituksetta Pitäjäyhdistyksen käyttöön jos vain nämä tekijät löytyvät!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *