Aurinkoinen kokemus

Värtsilän eilinen laturetki oli monessa mielessä aurinkoinen kokemus. Paitsi sää ja osanottajien tyytyväiset ilmeet, ilahdutti myös nuorten esiinmarssi konkarien rinnalla järjestelyissä.

Mukana oli nuorta väkeä, partiolaisia, urheiluihmisiä ja riistahenkilöitä. Ilmassa väreili orastavaa innostusta yhteisiin puuhiin. Merkille pantavaa on myös, että nuorten toimijoitten joukossa on taloudellista asiantuntemusta ja pitkäjänteistä suunnitelmallisuutta.

Nuorten mukaantulo entistä enemmän yhteisiin puuhiin on Värtsilän elinehto. Heidän varassaan on paikkakunnan tulevaisuus. Nuoret ansaitsevat kaiken rohkaisun ja kannustuksen koko yhteisöltä. Tervetuloa mukaan Värtsilän kehittämiseen, joka lähtee usein pienistä ja vaatimattomalta tuntuvista asioista, vaikkapa mehutarjoilusta laturetkellä. Panostanne arvostetaan mitä moninaisimmissa asioissa. Mukaan voi tulla, vaikka ”virallista” kutsua ei jonnekin päin olisi aina hoksattu antaa.

Erityisen tärkeää olisi, että nuoret ottaisivat haltuunsa kylätalotilat yhteistoiminnassa kokeneemman väen kanssa. ”Kylän olohuone” kaipaa kaikenikäisiä ihmisiä, yhteiskunnalliseen tai muuhun kengännumeroon katsomatta.

3 comments for “Aurinkoinen kokemus

 1. Kiitokset järjestelijöille mukavasta latutapahtumasta. Keli oli tilattu kohdilleen ja ladut olivat upeassa kunnossa, kuten myös maisemat. Kannatti tulla hieman pidempääkin…

 2. Katteeks käyp, kun ei enää pysty, niin se elämä menee.mirjasisko

 3. Oma aurinkoinen kokemukseni on tämän
  aamun kävelylenkiltä. Kuulin joutsenten äänen
  Lökälammin suon toiselta puolelta!

  Mieheni palasi hiihtolenkiltä ja kertoi
  että hän olikin nähnyt kaksi joutsenta
  lentämässä Ristilammella.

  Viime kesänä näillä soilla ja veistöillä
  pesi joutsenperhe jolla oli neljä poikasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *