Palkintopotretit

Hiihdon värtsiläisessä suurtapahtumassa koululla perjantaina jaettiin mitaleja. Värtsi julkaisee palkintopotretit, joissa nähdään onnellisia ilmeitä. Ensi talvena saattaa olla jonkun muun vuoro. Palaamme vielä tuloslistoihin, jahka saamme niitä koululta. Kuvat Eira Varonen.

Luokat 1-2: vas. Emmi Räsänen, Tiuku Salmi, Emma Hyttinen, Iida Kakkonen, Sara Mahonen, Irinja Hurri ja Hilda Heiskanen.

Luokat 3-4: Henna Koljonen, Noora Tikka, Katja Varonen, Elina Parviainen, Iida Heiskanen, Sari Seppänen ja Olga Heiskanen.

Luokat 5-6: Eeva Raerinne, Roosa Tikka, Elina Raerinne ja Bettina Dufva.

Luokat 1-2: Miska Jormanainen, Niko Koljonen, Petja Parkkinen, Tami Hyttinen, Nico Muranen ja Rasmus Mahonen.

Luokat 3-4: Arto Bassov, Ilja Hurri, Petro Kirjavainen, Erkki Raerinne, Samu Salmi ja Olli Saukkonen.

Luokat 5-6: Joni Hyttinen, Olli Kosonen, Marko Hovi, Jamie Kinnunen, Jere Pölönen ja Taneli Itkonen.

6 comments for “Palkintopotretit

  1. Eira, kiitos näistä kuvista! Onpa mieluisaa nähdä Värtsilän koulun lasten iloisia ilmeitä.

  2. Kertakaikkisen komeaa porukkaa joka kuvassa! Siinä on Isänmaantoivot paremmasta päästä.

  3. Kiva katsella Värtsilän lapsia kuvissa! Voisiko joku kertoa kustakin kuvasta vasemmalta oikealle, mikä nimi? Päivi, verryttelepä muistitiloissasi! Kiitos! E.L.

  4. …nimien kertojakin oli tässä paikalla, tarkemmin ko. koulun yksi oppilaista, veljeni tytär Katja, mutta hän ei muistanut kaikkien (etunimiä), tai varsinkaan sukunimiä, aukottomasti, joten nimeäminen jäi siltä osin sitten kesken…, enkä tietojen puutteellisuudesta johtuen halunnut alkaa ollenkaan kirjailemaan nimiä kuvien yhteyteen.

    Hiihtokisojen tuloslistat tulevat koulunjohtajalta ensiviikolla, toivottavasti, niissä nimet mainitaan. Koululaisilla ja henkilökunnalla on hiihtoloma tulevalla viikolla.

    Kyllä nimilistauskin kunkin kuvan yhteyteen tule sitten ennemmin tai myöhemmin, kun nimet selvillä!

  5. Nimet on lisätty kuviin. Kyseessä on viime keväänä eläkkeelle jääneen opettajan Päivi Kivivuoren muistitesti.

  6. Me olemme nimeltä kutsuttuja pyhässä kasteessa. Olemme siis nimikristittyjä tavoitteena olla tapakristittyjä. Ei se ole sen korkeakirkollisempaa!!! Vuodessa on kolme henkilökohtaista juhlaa: 1. syntymäpäivä, 2. kastepäivä ja 3. nimipäivä. Näiden kolmen päivän päälle voi kirjoittaa Isä ja Poika ja Pyhä Henki. – Tässä jatkorippistä Värtsin lukijoille. Olkaa hyvä! t. rovasti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *