Avoin kirje Lealta

Omalta osaltani kehittäminen Itähuolinnassa on päättynyt ja olen siirtynyt ”rivityöläiseksi” 18 työntäyteisen vuoden jälkeen.

Monien asiakkailtani ja ystäviltäni tulleiden yhteydenottojen jälkeen ajattelin, että tavoitan ainakin osan entisistä asiakkaistani parhaiten näin verkkolehden kautta, kun siihen on mahdollisuus.

”Oman kylän tyttönä” moni kertoi seuranneensa yritykseni kehittymistä suurella mielenkiinnolla ja kiitollisuudellakin siitä, että olemme kehittäneet myös paikallisten asukkaiden palveluja. Mielestäni olen joiltakin osin jopa onnistunutkin, mutta kehittämistä on vielä todella paljon, kun ajatellaan sitä, että kysymyksessä on kansainvälinen rajanylityspaikka ympäristöineen. Vaikka asukkaita lähialueella on vähän, niin olen aina leikillisesti sanonut, että ”laatu vastaa määrän – eihän tänne huonoo porukkoo edes huolita”!

Yrittäjän polku tällaisellä pienellä paikkakunnalla on ollut välillä raskas, mutta antoisa. Iloisella mielellä, hyvillä työntekijä-, perhe- ja asiakassuhteilla sekä onnella ja huumoria unohtamatta asiat ovat vain jotenkin järjestyneet.

Nyt kun en ole sidoksissa mihinkään yritykseen ja ”virtaa” on vielä jäljellä ja vapaa aikaakin, niin Niiralan ja koko Värtsilän alueen ideoiminen on ajatuksissani päällimmäisenä, mutta antaahan ajan kulua!

Haluankin lausua omalta osaltani lämpimät kiitokset kaikille niille, jotka niin monin eri tavoin olette olleet mukana Itähuolinnan kehittämisen vuosina.

Lämpimien ajatuksien kera

Lea

ps. Nyt sitten rupeen häirihtemään vaikka tiältä verkkolehen kautta tuttavii! Kait tänne suap murteella kirjottoo?

14 comments for “Avoin kirje Lealta

 1. Onnittelen Lea sinua, kun olet jo ”melkein” vapaalla.
  Terv.ja hirveän hyvää jatkoa, Mirjasisko

 2. Lea. Olet hoitanut minua aikanaan kuin omia lapsiasi konsanaan.

  Olet ollut Niiralan kehittäjänä Maritan kera paras kaikista.

  Elä nyt vielä eläköidy koska sinulla on niin paljon annettavaa edelleen kylämme elinvoimaisuuteen!

  Suukkoja sinulle ja lämpimät halaukseni,

  tv. Sääperinrannan erakko!

 3. Onnea ja menestystä jatkossakin, Sinulla riittää tarmoa moneen.

 4. Mukavaa, kun haluat kuulua kotiseudun kehittäjien joukkoon, Lea! Tätä inhimillistä voimavaraa on suhteellisen vähän näillä seuduin ja kaikkien kykyjä varmasti tarvitaan. Kiitoksia menneestä ja onnea tulevaan!

 5. Onnee vuan Lealle koko hyvän porukan puolesta ja tervetulloo vähitellen tänne omiaikojjaan kulukevvaan, eli eläkeläisten porukkaannii. Terv Hemppa.

 6. Kiitos Lea yrittäjänä Värtsilän ja Niiralan puolesta tehdystä kehittämistyöstä, jaksamisesta yrittäjänä ja yrittämisen puolestapuhujana. Pienestä yhden naisen konttorista on kasvanut mittava yritys. Onnea uusiin elämänvaiheisiin.
  Vieläkö niitä norjalaisvitsejä on varastossa: Noo…

 7. Sinilinnun väki kiittää Leaa monista yhteisistä vuosista ja tapahtumista. Toivotamme Sinulle ja perheellesi rattoisia osaeläke- ja jatkossa eläkevuosia Värtsilässä. Jos joskus aika käy pitkäksi, voimme antaa runsaastikin vinkkejä, miten eläkeläinenkin voi viettää vapaa-aikaansa entisten ja uusien harrastusten parissa kyläyhteisömme hyväksi. Tervetuloa toivottaa Rami poppoineen.

 8. Muistan elävästi kun vuonna 2000 vuosituhannen vaihteessa laskettelin kanssasi pulkkamäkeä Sääperintiellä kera Päivikin, Masan, Annelin ja Topin!

  Näin ne vuodet rakas tätini vaan vierivät!

 9. Tämä ei liity Lean kekkereihin, tuli vaan mieleeni vanhat perinnejuhlat täällä Vartiolla.

  Olisi mukava henkiin herättää vanhat ”nyyttikestimme” ja puutarhajuhlamme! Kokkailimme täällä puutarhassamme herkkuruokia, kyläläiset joita mukana oli kýmmenittäin, toivat kukin tulessaan viinit ja muut juomingit!

  Muistan että osallistujia oli aina Erosen perheen myötä Nikunvaarasta saakka!

  Tälläisiä yhdessäolon hetkiä kaipaisin edelleenkin, kylätapahtumamme myötä kuin kotikekkereilläkin!

 10. Lepoisan mukavia oloneuvoksettaren päiviä.Aurinkoista kevättä sinulle ja Masalle myöskin täältä Mäntsälästä.

 11. KIITOS KAIKILLE, ON KIVAA KUULLA ( SIIS NÄHDÄ) ETTÄ MINULLA ON TOSI YSTÄVIÄ! KIITOS TEILLE KAIKILLE JOTKA OLETTE KOMMENTOINEET MINUN ” KIITOS KIRJETTÄNI”! NUAPURIN POJALLE, PATELLE JA MAIRELLE ERITYIS KIITOKSET, JA TERVEISET SINNE MÄNTSÄLÄÄN… TOIVON ETTEI MAA TÄRISE ENEMPÄÄ ( TAI EIHÄN SE MITÄÄN.. MUUTATTE SITTEN PATSOLAAN… EIKÖ NIIN? TERKUT MYÖS MASALTA

 12. Siis, Anteeks! Miulta oli jiäny näppylä isoista kirjaimista piälle, enkä kahtonu kun painoin lähetä… Täähän tarkotti et mie HUUVVAN! Niinhän mie kyl teinkii! Miust on tärkeetä et ihmisii on ympärillä jotka uskaltaa lähettee ees terveisii! En olis uskonu et niin moni vastovaa miulle.. siis kaikille isot halit ja Eeromatille suukkojakii.. ja yks norjalaisvitsi Markukselle.. ja Mirjalle.. mie se viel eräänä kaunnina päivänä seison teijjän oven takana..

 13. Tänne ne Lean suukot lensivät:) Olemme HUUTOOSI niin tottuneet joten ei siinä mitään anteeksipyydettävää ole:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *