Kylätalo siirtyi

Värtsilän kylätaloasiasta ei tehty vielä päätöstä Tohmajärven kunnanhallituksessa maanantai-iltana, vaan se siirrettiin seuraavaan kokoukseen. Hallintojohtaja Matti Ikosen mukaan tarkoituksena on vielä neuvotella vuokraehdoista, joista käytiin ”reipasta keskustelua”.

Kunnanhallitus on sinänsä myönteisellä kannalla vuokraukseen nähden. Ikonen uskoi, että sopimus saadaan syntymään. Kunta tähtää siihen, että vuokrilla saataisiin Värtsilän entisen kunnantalon kulut peitettyä. Osassa rakennusta on vuokralla Pohjois-Karjalan pelastuslaitos, ja pitäjäyhdistykselle vuokrattaisiin toimisto- ja kokoontumistiloja. Ajatuksena on, että värtsiläinen järjestötoiminta voisi keskittyä saman katon alle.

Entinen kunnantalo on ollut nelisen vuotta myynnissä. Aikoinaan oli pari ostattelijaa ja yksi 34 000 euron tarjouskin tehtiin, mutta kunnanhallitus ei sillä hinnalla myynyt. Nyt kiinteistö vedettäneen pois myynnistä. Kiinnostuneita ostajia ei ole pariin vuoteen ollut.

1 comment for “Kylätalo siirtyi

  1. Pidetään peukkuja, että asia ratkeaisi myönteisesti. Värtsiläläiset olisivat talonsa ansainneet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *