Värtsin politiikka

Värtsi pyrkii kaihtamaan puoluepolitiikkaa näin vaalien allakin. Resurssimme eivät riitä aiheen käsittelyyn siten, että kaikki puolueet tulisivat tasapuolisesti esille ja samoin kohdelluiksi. Uskon ihmisten saavan riittävän annoksen puoluepoliittista tietämystä muusta mediasta.

Jokaisen henkilökohtaista vakaumusta kunnioitamme niin politiikka- kuin uskontoasioissa. Tämä saattaa heijastua mm. Näkövinkkeli -palstan  mielipidekirjoituksissa, joissa on painavasti esillä omakohtainen näkemys, oli kyse sitten kirja-arviosta tai hartauskirjoituksesta.

Lukijoitten on hyvä tietää ja ottaa huomioon, että esimerkiksi Maaseudun sivistysliitto on keskustapuoluetta lähellä oleva ja Työväen sivistysliitto demareita lähellä oleva järjestö. Niinikään Eläkeliitolla on kytköksensä keskustaan ja Eläkkeensaajilla demareihin. Myös muilla puolueilla on omia eläkejärjestöjään.

2 comments for “Värtsin politiikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *