Kalenteriuutisia

Värtsilän tapahtumakalenteri on taas putkahtanut esiin kevätkauden osalta. Tällä kertaa sen riveiltä ja rivien välistäkin oli luettavissa muutamia paikallisia uutisia.

Etusivulla kerrotaan, että Itähuolinta Oy:ssä tarjotaan maaliskuun 8. päivänä naistenpäivän kakkukahveja omistajanvaihdoksen merkeissä. Marita, Soile ja Lea niitä tarjoilevat.

Samasta ilmoituksesta on luettavissa, että tapahtuman järjestelyissä on mukana Keti eli Keski-Karjalan kehittämis- ja tietokeskus. On syytä toivottaa Keti tervetulleeksi toimimaan myös Värtsilän suunnalla.

Tohmajärven Aktiivit puolestaan tiedottaa, että Värtsilän urheilutalolla toimiva työttömien ruokala lopettaa toiminnan maaliskuun 24. päivänä. Siihen asti ruokala on avoinna tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin.

Aktiivisimmalta toimijalta näyttää Eläkeliiton Värtsilän yhdistys. Sillä on menoa koko kevätkauden, eivätkä oman kylän tai pitäjän rajat näytä pidättelevän. Muilla yhdistyksillä on lähinnä virallisia kokouksia.

Tapahtumakalenteria julkaisee pitäjäyhdistys. Sen nettisivuilta on luettavissa, että laturetkipäiväksi on vahvistunut 19.3. Sääperin pilkkikisapäivä on muuttunut kalenterissa ilmoitetusta yhteensattumien vuoksi pitkäperjantaiksi 22.4.

Värtsilän nuorisoseuran toiminta taitaa olla aktivoitumassa. Seura on kehitellyt itselleen kotisivuja.

1 comment for “Kalenteriuutisia

  1. No, eläkeläisethän joutavat laulamaan ja tanssimaan. Muilla yhistyksillä on kiire virallisissa asioissa, jos ne laulaa ja tanssii niin niistä lehet kirjoittavat jäläkikäteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *