Lammen taidetta

Tuulahduksia menneiltä ajoilta. Kuvat Seppo Pusa.

Eivät loppuneet Kukkolammen rantahaot vielä luppotupalaisten talkoisiin. Ohessa rantanäkymiä.

 

 

 

 

 

 

4 comments for “Lammen taidetta

  1. Karun hienoja taideteoksia. Ne onkin tehty ihan ajan kanssa. Kuljin noilla rannoilla joku päivä sitten ihailemassa livenä. Löysin pari puuta, joita oli työkalulla koverrettu. Tuli mieleen, että olisiko ruuhissa ollut sellaiset poikittaiset heilumisen vakaajat niinkuin näkee telkkarissa jossain ”alkuasukkaitten” kanooteissa olevan. Onko kellä tietoa?

  2. Toin tänne kotiini muutaman käkkyrän, mutta eipä juurikaan
    hävikkiä huomaa. Siellä voi pitää vielä useatkin talkoot.

  3. Nyt kaikki kameramiehet ja -naiset tallettamaan näitä näkymiä kameroihin kaikenlaisessa säässä. Luultavasti lammen vesi lähtee jälleen nousuun ja nämä taiteelliset näkymät peittyvät. Kuvista voisi saada mahtavat näyttelyt vaikkapa kylätalolle.

  4. Kukkolammen pinta on alkanut ilahduttavasti nousta. Se on viitisen senttiä korkeammalla kuin alimmillaan. Yllättävän hidasta on kohoaminen, mutta olihan kesä kuiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *