Keräys Bassovan lasten hyväksi jatkuu toistaiseksi

Yksityisten värtsiläisten henkilöiden käynnistämä keräys Bassovan lasten hyväksi jatkuu vielä toistaiseksi. Aiemmin on ilmoitettu keräyksen päättyvän 22. heinäkuuta. Tähän mennessä pankkitilille ja Itähuolinnassa olevalle listalle on kertynyt noin yhteensä 500 euroa.

Keräyslista on Värtsiläpäivien aikana yhdistysteltassa markkinatorilla. Avustaa voi myös pankin kautta 515 366-255 336. Saajaksi: Bassovan lapset. Viestikenttään: Muistotilikeräys Bassovan lasten hyväksi.

1 comment for “Keräys Bassovan lasten hyväksi jatkuu toistaiseksi

  1. Bassovin lasien hyväksi järjestetty keräys on päättynyt ja kertyneet varat toimitettu perille. Noora, Arto ja Mira sekä Tuija-äiti kiittävät lämpimästi tuttuja ja tuntemattomia ystäviä tuesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *