Bassovan perheen lasten hyväksi keräys

Viikko sitten Värtsiläntiellä tapahtuneessa kolarissa menehtyi Bassovan perheen isä. Värtsilässä on nyt käynnistetty yksityishenkilöiden toimesta keräys perheen lasten  hyväksi. Mukana on myös Värtsilän Pitäjäyhdistys, jonka nettisivuilla keräyksestä tiedotetaan, ja myös verkkolehti Värtsi osallistuu myös tiedonvälityksen keinoin.

Keräykseen voi osallistua kahdella tavalla. Itähuolinta Oy:ssä Niiralassa on keräyslista, johon voi osallistua haluamallaan summalla. Toinen mahdollisuus on lahjoittaa haluamansa summan osuuspankkiin avatulle tilille 515 366-255 336. Saajaksi pankkisiirtoon merkitään ”Bassovan lapset” ja viestikenttään ”Muistotilikeräys Bassovan lasten hyväksi”. Keräyslista ja yhteisadressi on avoinna 22.7. saakka.

Pienikin lahjoitus on tervetullut ja tarpeen. Voimme näin osoittaa osanottomme Bassovan perheen suruun ja olla tukemassa heitä tänä vaikeana aikana.  Voimme näyttää myös, että pidämme huolta toinen toisistamme.

 

 

5 comments for “Bassovan perheen lasten hyväksi keräys

  1. Hieno asia! Kiitos Markus! Kannattaisi varmaan jatkaa tukikeräystä vielä 2pv eli 24.7. saakka? Värtsiläpäivillä 23.-24.7. varmaan vierailee sankka joukko muualle muuttaneita jotka myös haluaisivat kortensa kekoon laittaa. Itähuolinta on ainakin auki la 23.7.

  2. Tarkennus vielä Markuksen alustukseen; Bassovan perheen äiti on Värtsiläisiä, Niiralasta kotoisin.

  3. Eero-Matille: Kiitos tarkennuksesta. Ja jotta ei tulisi väärinymmärrystä, niin keräyksen käynnistäjänä tai käynnistäjinä ovat toimineet muut henkilöt kuin minä. Onneksi Värtsilästä löytyy aikaansaavia ja toimeliaita naisia nyt tässä tapauksessa. Toimin vain tiedonvälittäjänä, mutta sydän mukana Bassovan perhettä ajatellen.
    Ajatuksesi keräysajan pidentämisestä Värtsiläpäivien ajaksi on mielestäni hyvä, mutta päätöksen jätän luonollisesti niille aktiivisille henkilöille, jotka ovat keräyksen käynnistäneetkin.Toivottavasti he huomaavat nämä kommenttimme ja ottavat asian harkintaan.

  4. Todella hieno asia.
    Bassovan perheessä on tosin kolme lasta, eikä kaksi, kuten jutussa virheellisesti sanotaan.

  5. Korjataan virhe ja muotoillaan kohta uudelleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *