Väärän vitosen torilla

Sehän oli jo  ennen sotia, kun Käkisalmen markkinatorilta isä toi kotio väärän vitosen.  Tori oli nyt aution tyhjä värtsiläisten vieraillessa Käkisalmessa, mutta kun tuo hotelli Korela,  jossa yövyimme oli ihan torin laidassa niin pitihän käydä katsastamassa toriakin.  Värtsin toimittaja Erkki kuvaa kyllä muita, mutta eipä kovin usein itse esiinny Värtsin kuvissa. Tässäkin oheisessa on juuri astumassa ulos ruudusta. Tai sitten kuvaajan kamera on heilunut  miten sattuu. Vitosia ei löytynyt, mutta jotakin kuvattavaa Ensio näyttää löytäneen.

Erkkiä naurattaa tämä toistemme sihtailu. SP

1 comment for “Väärän vitosen torilla

  1. Näyttävät kuvaavan lukijoita. Onko nuo niitä nettikameroita?

    Onko tukka hyvin, näkyykö kello?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *