Valoilmiö

Kun aurinko nousee keväällä, osuvat sen ensi säteet Sääperinjärven rannalla olevan kuivurirakennuksen seinään. Vielä hämärässä aamussa se on kuin kirkas valoilmiö, joka kestää melkoisen tovin ja näkyy kauas.

2 comments for “Valoilmiö

  1. Yksinäinen kuovi lenteli tänä aamuna lammen suunnalla etsiskellen laskeutumispaikkaa. Hyypät esittelivät parilentokuvioitaan ja pajujen silmut pullistelivat.Pakko niitä oli taas kotiin kimppu raahata.

    Oi huhtikuu, sydän pakahtuu
    Luonto herää, kasvu kiihtyy
    Talven vaivat unohtuu!

    Oikein runon tuohon rustasin 😉

  2. Aurinko herätti monen vuoden ajan minut takana oikealla näkyvän silloisen pappilan yläkerran makuuhuoneen ikkunan takaa. Se sanoi: ”Elä ennee makoo! Ala jo kirjotuskonetta takoo ja Sanaa seurakunnalle jakoo!” rovasti F

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *