Pikku-uutinen

Posti tulee meille iltapäivisin siinä 14 – 15. Tänään odottelin melkein tunnin turhaan tihkusateessa, ehdin jo kerätä kassillisen karvarouskujakin odotellessani. Tulin kotiin ja mieheni lähti vuorostaan asialle. Posti ei ollut tullut vieläkään.

Sitten tuli ja syykin selvisi: Kahelinin kohdalla oli sattunut pieni kolari, joku kiireinen Venäjälle menijä oli rysäyttänyt postinjakelijan autoon. Poliisia odotellessa oli mennyt aikaa ja siksi jakelu oli myöhässä.

Jotain pieniä ruttuja oli vain tullut. Mutta jos jossain näkyy taas epämääräisesti, että Tohmajärvellä, niin tässä Kaustajärvellä se oli. Niin, siinä on 60-rajoitus, mutta kovempaa siinä kuulemma aina ajetaan.

Tellervo

1 comment for “Pikku-uutinen

  1. Mieleeni nousee hokema:”Pois, pois Postin tieltä!” Ajat ovat muuttuneet ja nyt posti saa väistyä tieltä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *