Suuritassuisia

Terveiset taas täältä metsistä! Toissayönä liikkui suuritassuisia elukoita tien yli, toinen jopa tepasteli tiellä satakunta metriä. Oiskohan ollut helpompi liikkua, näytti käyvän kulkusuuntaan sopivasti. Jälkien väliä oli kuitenkin noin 1,5 kilometriä.

En arvannut heti katsoa tarkemmin, olivatko molemmat ilveksiä. Lumi oli jo sotkenut jälkiä sen verran ja kun en oo mikään hyvä noissa jälkien tunnistamisessa, jäi vähän harmittamaan, olivatko toiset jäljet suden. Laitoin pari kuvaa tunnistamista varten, jos ois asiantuntijoita siellä päin. Joku sanoi, jotta sudenjäljissä näkyy kynnet selvemmin.

Kevättä ootellen terv: Kalle

2 comments for “Suuritassuisia

  1. Bittiparatiisi -plogissa pyysin kiperän kysymyksen tullessa apuun nettiystäväni Mummon, joka yleensä ratkaisi asiat alta aikayksikön. Lieneekö Värtsinkin lukijoissa asiantuntijoita?

  2. Metsästäjämieheni arvelee jälkien tekijäksi ilvestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *