Musiikkikonsertti Värtsilän koululla helluntaina

Venäjän Värtsilän musiikkikoulun oppilaat saapuvat Suomeen konsertoimaan Juri Akulovin johdolla sunnuntaina 27.5.

Musiikkikonsertti alkaa klo 14 Värtsilän koululla.

5 comments for “Musiikkikonsertti Värtsilän koululla helluntaina

 1. Hei!
  Muistutan vielä minäkin että huomiseen konserttiin kannattaa tulla vaikka vähän kauempaakin! Ja harvoin meillä on helluntaina mahdollisuus kuunnella pienten taitureiden esiintymistä! On laulua, soittoa ja ennenkaikkea HANURImusiikkia!
  Tervetuloa kaikki!
  Jos suosio on hyvä, eihän sitä tiedä vaikka tapahtumasta saataisiin jokavuotinen.
  Terveisin ja oikein heleätä helluntaita! Lea Koukku

 2. Hieno kulttuuritilaisuus. Voisi sanoa -Värtsiläistä kulttuuria ilman rajoja. Jopa teemasta: ”Laulu yhdistää” vai olisiko jatkoa peräti. Itsekkin entisenä Kyläpiällikkönä toivon, että koulun sali täyttyisi täpötäyteen. Koska sillä on mitattavaa merkitystä miten me SUOMEN Värtsilässä suhdaututaan asiaan ja miten se todellisuudessa SE ystävyys yli rajojen toimii ja toinen asia, ettei jäisi puheen löpinöiksi ” hieno homma” vaan vain osallistumisella se kannatus todella tulee julki.Kannattajathan näkee paikanpäällä, eikä vain puheissa ja kehuissa.

 3. En päässyt nauttimaan rajat ylittävästä musiikista helluntaina Värtsilän koululle. Valitan. Oli aikaisemmin sovittu meno. Mutta olisin kiinnostunut lukemaan Värtsistä, millainen tilaisuus oli. Oliko väkeä? 90-luvulla kun kävimme Venäjän Värtsilässä kerran kuussa tarjoamassa messun siunausta, oli väkeä aina runsaasti. Rajan ylitys kulttuurin merkeissä on kannatettava pyrkimys. Ierikka

 4. Ei moni muukaan ollut päässyt! Herää kysymys kannattaako ”tempoilla” pienellä porukalla näin mittavia juttuja, voip olla paras kun itse kukin käy vaikka siellä luppotuvalla, kukkolammen rannassa!
  Sille vähälukuiselle yleisölle lämpimät kiitokset, toitte läsnäolollanne todellisen konsertti tunnelman. Myös kaikille Värtsilässä toimiville yrityksille suuri kiitos tukemisestanne. Eurot tuli tosi tarpeeseen. lea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *