Miljoona jo rikki

Niiralassa kirjattiin miljoonas rajanylitys tänä vuonna jo lokakuun 14. päivänä. Kasvua on alkuvuonna ollut runsaat 26 prosenttia.

Lokakuussa ylitti rajan yli 108 000 henkilöä. Kasvua edellisvuoden lokakuuhun verraten oli yli 22 prosenttia. Kuukauden vilkkain oli 29. päivä, ylittäjiä yli 5 000. Kasvua on ollut sekä venäläisten että suomalaisten osalta.

3 comments for “Miljoona jo rikki

  1. Luulisi vauhdittavan maanteiden ja valtaväylien suunnittelua tämä jatkuva kasvu.. onkohan luvassa moottoritie Niiralasta Joensuuhun.. olisipa se nannaa täältä Joensuussa työssäkäyville… kuin toki myös rajanylittäjille. Kantatieluokitustahan on jo muutettukin.. ysitie. Kapeat on vain väylät nykyisellä ysitiellä.. ainakin tuonne kutostielle saakka.

  2. Mikä mahdollisuus!Jos 5% ohiajavista saadaan pysähtymään Niiralaan niin se tarkoittaa että liki 200 ostavaa asiakasta olis tyrkyllä per päivä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *