Talvitalteen

Värtsin polun viitat on korjattu talveksi talteen sisätiloihin. Jospa ne sillä tavoin kestäisivät kauemmin kuin yhden kesän. Keväällä viitat laitetaan jälleen paikoilleen ja yritetään ehostaa polkua muutenkin.

Viittojen poistuminen ei suinkaan tarkoita sitä, että kuntoilukausi polulla olisi ohi. Viileillä ilmoilla siellä on kenties parhaat olosuhteet liikkua aina lumen tuloon saakka.

Parhaat kiitokset Värtsin polun kulkijoille viime kesästä. Sen verran meitä on ollut, ettei ruoho ole ehtinyt kasvaa. Selvä polku sinne metsän siimekseen on muotoutumassa. Ehkäpä talven aikana jostain löytyy postilaatikko, jonka sisällä olevaan vihkoon voivat ensi kesänä halukkaat raapustaa nimensä. Ja talvella tavataan latusella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *