Ensi-ilta lähestyy

Värtsilän kesäteatterin esitykset alkavat keskiviikkona 6.7. kello 19. Silloin on ensi-illassa Matti Wannen kirjoittama Poikamiehen pesäpuu. Ohjaus on Veijo Tikan. Elokuun puoliväliin mennessä on toistakymmentä näytäntöä. Oheiset kuvat (EV) ovat näytelmän harjoituksista.

Post navigation

6 comments for “Ensi-ilta lähestyy

 1. Terveiset vain teatterin uurastajille.
  Kiitoksia että jaksatte yrittää meidän muiden iloksi.
  Jos mahdollista niin pysykää terveinä. Noihin hommiin ei taida saada sijaista ihan helposti.
  Terv Alpoaatos

 2. Värtsilän kesäteatteri on värtsiläimagon keskeinen tekijä. Entisen navetan yliset on ainutlaatuinen teatterisali. Mutta ilman asialleen antautuneita näyttelijöitä ei tietysti kesäteatteri olisi mitään. On mielenkiintoista odottaa, miten Veijo Tikka on virittänyt joukkonsa näytelmän juoneen ja toteutukseen. On syytä olla vähän ylpeä värtsiläisyydestä. Ei tätä ole ihan joka kylällä.

  Torstaina nautin koululaulujen illasta Kaurilan kylätalossa. Olen aivan hämmentynyt kokemastani. Marketta Karhu oli saanut kokoon aivan uskomattoman ohjelman. Laulua johti viehättävä naishenkilö, jonka nimeä en tiedä, koska myöhästyin tilaisuuden alusta. Illan jälkeen jäin pohtimaan, miten Kaurilan ja Värtsilän kylätalojen toimintaa voitaisiin suunnitella niin, että ne muodostaisivat mielekkään kokenaisuuden. Onhan talojen välimatka ihan lyhyt. Sitä paitsi Kaurilan ja Värtsilän välillä on perinteisesti läheinen yhteys. Tohmajärven itäisten alueiden – Niiralan ”nielussa” – yhteiselolla on suuri merkitys koko kunnan kehitykselle. Käyttämättömiä mahdollisuuksia on todella paljon. Pitäisi istua kahvikupin äärelle ja miettiä! ajattelee Ierikka, Värtsilä-fani.

 3. Suurkiitos koko teatteriväelle; näyttelijät, apu- ja tukijoukkoineen! Olipa tänä vuonna mukava näytelmä!

 4. Olin katsomassa esityksen 7.8 ja olinpa hämmästynyt, kun väkeä oli niin paljon. Esitys oli niin hauska, että suun veti kyllä väkisin nauruun. Iloinen mieli jäi. Hyvää jatkoa kesäteatterin toiminnalle!

 5. Ja voi että Kirstiä ja minua harmittaa kun meidän reissupäivät
  sinne Värtsilään eivät osuneet esityspäiviksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *