Värtsilän kirkon hyväksi reilu tonni!

Myyjäiset Värtsilän kirkon hyväksi järjestettiin 16.11.2013 Itähuolinta Oy:n tiloissa Niiralassa.

Myyjäisten pääorganisaattorina on toiminut Eero-Matti Lintunen. Kiitokset hänelle sekä kaikille myyjäisten toteuttamiseen osallistuneille talkoolaisille; tavaroiden lahjoittajille, talkootyönä leiponeille ja käsitöitä tehneille jne!

Kiitos myös ostaville asiakkaille jotka ovat kartuttaneet Värtsilän Kotiseutuyhdistys ry:n avustustilin saldoa ostamalla tuotteita myyjäisistä. Varat käytetään lyhentämättömänä Värtsilän kirkon hyväksi.

Loput myynnissä olleista tuotteista ja tavaroista (mikäli niitä jää) ovat myynnissä ensiviikosta lähtien Värtsilän kylätalolla.

Myyjäisten tuotto: 1 031,65 euroa. Ilmoitti Erkki Lintunen klo 14:44.

Värtsilän Kotiseutuyhdistys ry ilmoittaa keräystilille kertyneet varat myöhemmin, esim. tähän juttuun liittyvänä kommenttina!

Kuvat, teksti ja video kirjoittajan.

Katso video jossa mm. Erkki Lintunen kertoo myyjäisistä ja varainhankinnasta Värtsilän kirkon hyväksi.

 

Img_5219

Vuokko Väänänen esittelemässä myytäviä tuotteita, mm. hänen ideoimaansa ja toteuttamaansa muistilehtiötä, jonka myyntituotot menevät kirkkomme hyväksi.

Img_5215

Myyntipöytä.

Img_5221

Kauppa käy, kirkon hyväksi!

Img_5224

13 comments for “Värtsilän kirkon hyväksi reilu tonni!

 1. Hienoa että paikallistakin apua annetaan! Varoja kerääviä tahoja ja niihin lahjoittajia löytyy! Muu maailmakin huutaa lahjoitusvaroja käsiojossa. Meillä hyvinvointivaltiossa, sellaisessa ainakin toistaiseksi elävillä on mahdollista jakaa EURO osiin. Ken mitenkin sen parhaimmaksi näkee jakaa! Kiitos!

 2. Mitenkäs siihen kirkon keräykseen vois osallistua.
  Eläkepäivä lähenee, joten jotain jäisi varmaan,
  kun laskupino on selvitelty.

 3. ”Ulko-Värtsiläläiset” tai muut jotka eivät syystä tai toisesta päässeet myyjäisiin, voivat olla apuna vaikkapa pienellä, muodollisella rahalahjoituksella!

  Värtsilän Kotiseutuyhdistys ry:n lahjoitustili OP 515 370-4000 3419 (IBAN FI82 5153 7040 003419).

 4. Vuokko-esittelijä on niin söpö kuvassa.
  En ollut paikanpäällä. MirjaSisko

 5. Hei! Ilmoitettu ja tiedotettavaksi kerrottu tieto Värtsilän Kotiseutuyhdistyksen tilin saldosta (21.11.2013) sisältäen suorat tilille tulleet lahjoitukset sekä myyjäisten tuotot.

  Lahjoitustilin saldo on n. 1 600 euroa.

  Värtsilän Kotiseutuyhdistys ry kiittää kaikkia lahjoittajia! Varojen keräys jatkuu edelleen!

  Värtsilän Kotiseutuyhdistys ry:n lahjoitustili OP 515 370-4000 3419 (IBAN FI82 5153 7040 003419).

 6. 24.10.2013 – Sain luvan kertoa, että Mantsinen Group lahjoittaa Kotiseutuyhdistykselle 1 000 euroa ilmalämpöpumpun hankkimiseksi Värtsilän kirkon …

  Tuo tonni ei sitten vielä ole tullut?

 7. Mantsinen Group siirtää Kotiseutyhdistyksen tilille 1.000 euroa heti, kun saa pyydetyn laskun. Sen jälkeen lahjoitustilille on kertynyt yli 2.600 euroa. Ilmalämpöpumppu on melkein asennettu!

  Lämmin kiitos Mantsisille!

 8. Kun ei oikein nukuttanut, kaivoin aamutuimaan esille tämän Eira Varosen tuottaman jutun. Tästä se alkoi, ja viimeisin jälki on nähtävissä kirkomme takapihalla. Oiva Tikan junaileman talkootyön tuloksena on maalattu varastorakennus. Sen avulla – paitsi että rakennuksen kunto kohentui – etsitään kirkon seinien maalaamista varten sopiva maali.

  Kirkkohallituksen ja Museoviraston asiantuntijat ovat käyneet tutustumassa paikan päällä. Nyt vain toivoisi seurakunnan lobbaavan Helsingin suuntaan, niinkuin kuusi vuosikymmentä sitten teki kirkkoherra Lauri Emerik Uski.

  Toivon sydämeni pohjasta, ettemme jätä jatkotyötä yksin Oiva Tikan harteille. Hän tarvitsee mukaan myös muita huolehtimaan kirkkomme tulevaisuudesta.

  Eikä kysymys ole vain seinistä. Seurakunta on perustanut Värtsilä-työryhmän, joka hoitaa värtsiläisten tarpeita myös toiminnallisesti.

  Lopuksi tältä paikalta: Kotiseutuyhdistyksen tilille voi edelleenkin antaa avustusta. Seurakunta tarvitsee talkoohenkeä hengellisten tehtävien hoitamiseksi.

 9. Palautan ruutuun jutun neljän vuoden takaa. Silloin aloitettiin.Onko nyt seinä vastassa?

 10. Tämänkin jutun palautan ruutuun, ettei asia unohdu. Eiralle kiitos!!!

 11. Yhden miehen foorumi, ei aina jaksa kiinnostua vain yhdestä asiasta.
  Venäjällä se oli aikoinaan kommunismi ja sekään ei ottanut tuulta ihan kaikkien piirissä.

 12. Kotimaassa 4.1.2018 on mielenkiintoinen kirjailija, toimittaja Kaisa Raittilan ajatus: ”Haaveilen kirkosta, joka köyhtyy mutta syventää ja laajentaa vaikutustaan, kun se vihdoin tarvitsee kaikkia jäseniään ja uskaltaa jättää asiansa myös amatöörien, siis asian rakastajien, varaan”,

 13. Ettei nämäkin mene piispan kulunkeihin.

  Paheksun syvästi kirkonmiehen toimintaa tällä saralla. Uskovaisten omaisuus on yhteistä on näemmä luettu piispojen keskuudessa hyvin.

  Eikö riitä mikään tähän kirkon maallistumiseen ja lieveilmiöiden ilmestymiseen myös sinne.
  Herra siunatkoon meitä !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *