Keskustelua tarvitaan

Värtsilä-säätiöstä ja paikkakunnan kehittämisestä yleensä puuhattiin keskustelutilaisuutta viikko sitten. Alustaja oli valmiina ja muutamat ilmoittautuivat jo etukäteen mukaan. Jotain jäi kaiketi puuttumaan, koska tilaisuus ei toteutunut.

Julkinen keskustelu ei olisi koskaan pahitteeksi, ja sitä kannattaa käydä mieluummin etu- kuin jälkikäteen. Yhteisissä tilaisuuksissa olisi jokaisella halukkaalla mahdollisuus tuoda kantansa esiin ja kortensa kekoon.

Lähes jokaisen hankkeen suhteen on olemassa erilaisia mielipiteitä. Jos keskustelua ei ennakkoon käydä, saattaa syntyä pieniä sisäänlämpiäviä klikkejä, jotka kyräilevät toisiaan ja purpattavat omissa ympyröissään. Sellaiseen ei Värtsilällä ole varaa.

Toivottavasti ideointi ja keskustelu asioista eivät tyrehdy. Paikkakunnan kannalta ne ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita.

Share

3 comments for “Keskustelua tarvitaan

 1. Ehkä säätiö sanalla ei ole paras mahdollinen
  kaiku näinä aikoina. Olisi hyvä tarkentaa
  mitä se pitäisi siällään, eihän se voi olla
  hetken ”huraus” vaan toiminnalla on oltava myös
  jatkuvuutta.
  Ehkä ihmiset on saanut sanattomiksi myös se
  seikka että ns ”aktiivit” ovat mukana jo
  niin monessa etteivät heidän voimavaransa riitä
  enää uusiin ponnistuksiin.
  Itse en asu vakituisesti Värtsilässä mutta olen
  aina nostanut hattua siellä asuville!

 2. No onhan tiällä Värtsilässä tietysti aina semmonen mylläkkä piällä, jotta ei keskustelemaan jouvva. Hyvä niinkin, että löytyy niitä käytännön toiminnan ihmisiä.

 3. ”Epämääräisiä huhuja” korviini kantautunut…kylätalo-hanke ainakin etenee positiivisessa ilmapiirissä. Jäämmekin innolla odottelemaan lisäinformaatiota asian tiimoilta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *