Talvi tulossa?

Talvi saattaa olla kohta puoliin käsillä, sillä lehtikuuset pudottelevat viimeisiä neulasiaan. Lisäksi näin reportaasimatkalla aura-auton. Lunta ei ollut yön aikana tullut niin paljon kuin ennustivat, mutta peltoaukeitten teillä oli pieniä harjanteita.

Muista mainittavista asioista kerrottakoon, että ilveksen jäljet kiemurtelivat Savikon peltometsiköitten reunamilla. Rajapojat puolestaan kiersivät pitkin teitä varmistamassa, että rajarauha säilyy rikkumattomana.

Värtsilässä siis kaikki hyvin, ainakin aamupäivästä.

2 comments for “Talvi tulossa?

  1. Itä-Suomen uutisissa (TV2) olikin juttu ilveskannasta, puolet Suomen n.2500 ilveksestä löytyy Itä- ja Pohjois-Suomesta. Yksi ilves/keskimäärin 5000ha kohden. Uutisen mukaan ilveskantaa tullaan rajoittamaan.

  2. Ensi lauantaina kuulemma ilvekset, hirvet ja sudet lasketaan Pohjois-Karjalassa. Olishan mukava saada julkisuuteen Värtsilänkin lukemat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *