Luppoa pitämään

Jos on onnea, voi kuulla Kukkolammen teeren pulputusta. Kuva EJ

Jos sääolot vähänkään sallivat, on käynti Luppotuvalla mainio tapa sulatella kinkkua. Kunnaksen Pekka auraili Kukkovaaran tietä joulun alla, joten sitä pitkin pääsee ainakin kävellen, ellei peräti autolla. Kodan sisällä on tulipuita pienittyinä. Tunnelmallisia hetkiä Luppotuvalla kävijöille! Kukkolammen jäälle ei kannata mennä.

Ystävämme Alpoaatos sahasi Luppotuvan puutalkoissa kesällä uppopuista pöliköitä ja oli koko syksyn salaperäinen. Nyt ovat tulokset nähtävissä: tiheäsyisiä puulätkiä, joihin on kolvin kärjellä hahmoteltu Luppotuvan ääriviivoja.

”Saisikohan joku tästä ideanpoikasta”, hän kirjoittaa ja toivottaa kaikille hyvää joulua ja idearikasta uutta vuotta.

Luppotupalätkä. Kuva Alpoaatos

2 comments for “Luppoa pitämään

  1. Paljon kiitoksia. Kunhan toivutaan näistä Joulun hössötyksistä, niin aletaan muistella Verkkolammen savotoita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *