Toivotuksia

Värtsissä voi vielä joulun ja uuden vuoden tienoilla lähettää yksityisiä tai yleisiä tervehdyksiä ja toivotuksia tämän jutun kommenttipalstan välityksellä. Kirjoittakaa teksti  Vastaa -laatikkoon samaan tapaan kuin juttua kommentoitaessa. Värtsin sähköpostin kautta emme enää tällä erää näitä tekstejä välitä. Toimitus pitää tältä osin luppoa. Luonnollisesti tervehdyksiä ja toivotuksia voi lähettää myös muitten sopivalta tuntuvien juttujen kommenttiosioissa. Linkkejä kannattaa kommenttilaatikossa välttää, koska ne saattavat estää tekstin julkitulon.

Sähköposti toi eilen tervehdyksen, jonka julkaisemme esimerkinomaisena ohessa:

Hyvän Joulun ja Uuden Vuoden toivotukset kaikille Värtsin lukijoille lähellä ja kaukana. Samoin toimitukseen Erkille ja Sepolle. Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta.

Hilkka ja Aarre Partanen

13 comments for “Toivotuksia

 1. Hilkalle ja Akelle hyvät joulut. Värtsi on suuressa kiitollisuuden velassa: Partaset aloittivat lukijoitten kirjoitukset, mikä oli ratkaisevaa verkkolehden alkutaipaleella.

  Riitta ja Onni Pakariselle kiitokset muhkeasta joulukuusesta. Hyvää Joulua!

 2. XOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXO

  ON TAAS AIKA HYASINTTIEN.
  SINÄ SIELLÄ, MINÄ TÄÄLLÄ JOSSAKIN…

  XOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOX

  Joulun tunnelmaa kaikelle Värtsin Väelle!

  Tellervo ja Johannes

 3. Rauhaisaa Joulua ja hyvää uutta vuotta!
  – Eero-Matti Lintunen perh.

 4. Rauhaisaa Joulua kaikille Värtsin lukijoille!

 5. Hyvän Joulun toivotus Rantasalmelta kaikille Värtsin lukijoille.

  t. Kerttu ja Esko Oikarinen

 6. ”Pieni liekki pimeydessä
  nyt voi olla jokainen,
  pieni liekki, joka kantaa
  valon luokse kaikkien.”

  Joulun iloa kaikille Värtsin lukijoille!

  t. Anita ja Kari Malin

 7. Ympyräkaupunki Haminassa myös kaikki hyvin, joulurauha vallitsee ja vielä vähän aamuista luntakin maassa. Jouluterveiset sinne entiselle kotiseudulleen Värtsin välityksellä lähettää Tuomisen Irma perhekuntineen.

 8. Hyvää Joulua kaikille värtsin lukijoille,erityisterveiset Niiralan tutuille.Kiitos toimitukselle,voimia vuodelle 2012.Vapaa-ajan asuntoni on tässä Taalintehtaan lähellä,paikassa minne värtsiläisiä tuli heti sodan jälkeen rautatehtaalle töihin.Toivon että löydän ensi vuonna jotain kerrottavaa näistä perheistä.

 9. Jouluiloa ja Turvallista Uutta Vuotta kaikille, joille ei jouluhössäkän aikana tullut toivotuksia lähetetyksi! Tervehdys erityisesti heille, joista Mari Rantasila laulaa biisissään ”Vanha mies”! Voisiko joku viisas laittaa sen soimaan Värtsissä? Olisin siitä onnellinen. Kiitos! Ierikka

 10. Jouluterveiset Soilelle, Markulle ja kaikille toisillekin partiolaisille.

 11. Kiitos, Sakari! Eilen näin TV:sta Koirankynnen leikkaaja -elokuvan. Se on erinomainen dokumentaarinen tarina siitä, millaista ennen oli savottaelämä. Taustana elokuvassa on sodassa päähän osunut luoti. Se on traaginen juonne muutoin herkullisessa kuvauksessa, millaista oli parireen, pokasahan, justeerin ja tukkikämpän lavereilla ja pöydässä. – Mari Rantasila taas osaa laulaa miehestä, joka sodan jälkeen rakensi ensin saunan, sitten talon, aitan ja teki lauman lapsia teollistuvan Suomen koneita käyttämään. Nyt hän on yksin jäänyt leskimies, jonka pihapiiriä hipovalla tiellä ei näy ketään. Vain tuuli käy. Navetassa on yhä lehmä, ehkä lammaskin, ja joulukinkuksi paistetun possun lämpimät lannat. Aitassa on pullo, tuttu kaveri, sotamuistojen lääkitsijä, nyt myös yksinäisyyden mauste. Miten minä osaankin eläytyä tuon pihapiirin tunnelmaan: ”tää kannatti elää…” Ierikka

 12. Onnellista Uutta Vuotta kaikille Värtsin lukijoille, kirjoittajille ja kuvittajille. Kiitoksia menneestä vuodesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *