Laakerivikoja

Värtsissä on jo kolmena peräkkäisenä aamuna ollut ongelmia, jotka aiheutuvat jonkin palvelinkoneen osan temppuilusta Vantaalla. Hankaluuksia verkkolehden näkymisessä saattaa olla tulevinakin aamuina. Pahoittelemme häiriöitä, toivottavasti yhteys ei mene kokonaan poikki.

”Palvelimessa esiintyy piilevä rautaongelma, josta on tehty huoltokutsu valmistajalle 30.8.”, kerrotaan Zoner Oy:n kapulakielisessä vikatiedotteessa. Tänä aamuna palvelin oli jouduttu käynnistämään uudelleen kello 7 aikaan. Selvyyden vuoksi mainittakoon, että huoltokutsu on tehty tänä vuonna.

Joten eipä aiempi veikkailuni painokoneen laakeriviasta ja osan etsimisestä Saksasta kovin kauas heittänyt. Käypä Lissu heiluttamassa siellä Vantaalla kaulinta, kun oot lähempänä. Jospa viat nopeammin korjaantuisivat.

3 comments for “Laakerivikoja

 1. Nyt ongelmat pitäisivät olla ohi, sillä Zonerin vikatiedotteen mukaan ”palvelimen runko vaihdettu uuteen”, mitä se tuo runko sitten ikinä tarkoittaakaan. Ilmeisesti kuitenkin palvelut ja tiedot on saatu siirrettyä uuteen ”runkoon”, eikä mitään ole hukkunut niin kuin palvelinrikoissa joskus tuppaa käymään.

 2. Ei kai se Lissu vain kumauttanut liian voimallisesti
  sillä kaulimellaan?

  Onpa hyvä että on nohevia poikia kuten Ilkka
  jotka rientävät apuun kun Värtsi on ”merihädässä”.

 3. Vai piilevästä rautaongelmasta se johtui, etten saanut Värtsiä auki koko aamupäivänä, vaikka kuinka monta kertaa yritin.

  Kun kotiuduin äsken kaupungilta ja avasin koneen, niin aukesi ensi yrittämällä. Hyvä että vika on saatu korjattua. Kaupungilla haahuilu vei mehut, en ois enää jaksanu lähtee kaulimen kanssa riehumaan Vantaalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *