Tekstiviestejä

Värtsilän pitäjäyhdistys aloitti tiedottamisen tekstiviestein. Historiallinen, ensimmäinen kylätiedoteviesti lähetettiin viime maanantaina.

Tekstiviesteissä tiedotetaan ajankohtaisista tapahtumista yms. asioista. Näin tavoitetaan myös kyläläiset, jotka eivät käytä nettiä. Viesti toimii muistutuksena mm. aiemmin tapahtumakalenterissa tiedotetuista asioista.

Jotta tekstiviestejä saisi, pitää tiedot ilmoittaa vartsila.fi osoitteessa, (etusivulla tiedote ja linkki lomakkeeseen).

Ensimmäinen viesti sisälsi ajankohtaista metalliromun keräyspisteestä, joka on kesäkuun ajan Urheilutalon pihalla. Keräyksen tuotto käytetään kylätalon ja nuorisoseuran toimintaan. Kirpputori on avoinna Renkitalolla ma-la klo 11-16, korutaiteilija Anna Gorell vierailee 16.6. klo 18 Sinilinnussa ja Kolilla on erämessut 17.-19.6.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *