Huutava pula

Jonkin verran on jo tavaraa kirppiksellä, mutta lisää kaivataan. Kuva EV

Kylätalon avajaispäivänä lauantaina avataan kirpputori Renkitalolla. Tavarasta on huutava pula. Kirpputorin tulot käytetään kylätalon toiminnan kehittämiseen.

Lahjoituksena otetaan vastaan kaikenlaista hyväkuntoista tavaraa, esim. vaatteita, astioita, jne, (vaatteiden oltava pestyjä ja hyväkuntoisia).

Kirpparihommia hoiteleeVärtsilän Pitäjäyhdistys ry. Tavaranhaku- ym. tiedustelut Matti Jaatinen puh. 0405863803 tai Eira Varonen puh. 0400992239.

Kierrätystori valmistautuu kesään. Kuva EV

Kylätalon pihapiirin navetan alakertaan perustettava Kierrätystori esittelee toimintaansa myös avajaispäivänä klo 10-14. Sen avajaiset pidetään myöhemmin. Torilla myydään mm. rakennustarvikkeita, huonekaluja, ym. Kierrätystoria pyörittää Tohmajärven Aktiivit ry.

 

 

3 comments for “Huutava pula

 1. Kiitos kaikille lahjoittajille! Kuin myös myyntitiliin tavaraa tuonneille! Niistäkin saatu jokainen euro on tarpeen!

  Tervetuloa ”shoppailemaan”! Ps: tuo tullessasi tavaraa/vaatetta myyntiin. Kirppiksen tulot menevät Pitäjäyhdistyksen kylätalon toiminnan tukemiseen ja kehittämiseen! Kesäkirppistä pidetään auki talkoovoimin! Jokainen voi osallistua! Tuntikin on tärkeä! Kanna sinäkin kortesi kekoon.

 2. Lopussa kiitos seisoo! Työ tekijäänsä kiittää! Yhdessä tekemisessä on voimaa!

  Kiitos kaikille kirpparilla käyneille! Päivän palaute oli positiivinen! Kassakone kilisi kylätalomme hyväksi!

  Iso kiitos kirpparin perustamiseen osallistuneille talkoolaisille, kenenkään nimiä erikseen mainitsematta! Tunteja on vierähtänyt, pyyteettömästi! Samoja kyläläisiä osallistunut myös kylätalon avajaiskuntoon laittamistalkoissa! Kiitos kaikille!

  Kirppari avoinna ma-pe 11-16. Jatkossa mietimme myös lauantain aukioloaikoja. Kirpparin tiedotteet luettavissa vartsila.fi sivulla.

  Kesän aikana pidämme varmasti myös ns. iltakirppiksiä. Kirppis auki myös kesäteatterin esitysten aikoina, (ennen, väliajalla ja jälkeen)

  Terveisin
  Eira

 3. Kirpputori on avoinna ma-la klo 11-16.

  Asiakkaille suuri kiitos! Toiselle ”turha” tavara on löytänyt tarvitsijansa. Kiitos myös tavaraa lahjoittaneille sekä myyntitilille tuoneille!

  Tilanpuute alkaa jo tulla… Tavaraa tulee jokapäivä lisää. =)

  Talveksi suunnittelemme kirpputorin siirtämistä kylätalolle, lämpimiin ja valoisiin tiloihin. Jos sieltä löytyisi ns. ”Minikirpparin” tilat. Renkitalolla ei ole sähköjä. Ne varmasti sinne saisikin, mutta toimintojen keskittämisen kannalta järkevin ratkaisu on kylätalo.

  Nappikauppaa joidenkin mielestä…, mutta reilun 1 000 euron kesäkuun myynnillä on jo merkitystä kylätalon toiminnan pyörittämisessä ja kehittämisessä.

  Vapaata toimistotilaa on edelleen tarjolla! Jos niihin ei saada vuokralaisia, toivon, että ne saataisiin kirppis käyttöön! Pitäjätoimikuntahan sen päättää sitten aikanaan.

  Kesäteatterin esityksien yhteydessä, ennen, väliajalla ja jälkeen on myös ihmisiä mukavasti käynyt, ja kauppaakin on tehty.

  Kirppiksellä on myynnissä mm. Arabian astioita!

  Myynnissä olevat vaatteet ovat hyväkuntoisia! Saamamme palaute on on positiivista! Lasten ja nuorten vaatteille on oma ”osasto”, ts. huone.

  Tervetuloa! Nähdään myös Värtsiläpäivillä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *