Kausta kutsuu

Keskiviikkona 25.5. klo 9 alkaen kokoonnutaan Kaustajärven hautausmaalle paikkoja siistimään. Mukaan oma harava. Myös raivaussahalle on töitä. Talkoiden yhteydessä keskustellaan parkkialueen laajentamisesta. Alue kuuluu kuntaliitoksen jälkeen Tohmajärven kunnalle, joka on äskettäin tehnyt vieressä savottaa, mutta on aiempien toivomusten vastaisesti jättänyt parkkialueen koskematta.

Seurakunta on saanut lahjoituksena Arvo Kahelinilta kuorma-autollisen maata parkkialueen tasoittamista varten. Kunta ei ole katsonut laajentamista tarpeelliseksi. Hautausmaan tarvitsijoiden mielipidettä ei ole kunnioitettu. Tästä on syytä käydä keskustelua.

 

2 comments for “Kausta kutsuu

 1. Osallistuisin mielelläni talkoisiin, jos olisin niillä kulmilla.
  Kaustajärven hautausmaa on kaikessa karuudessaan kaunis ja viehättävä. Joka kesä kotinurkilla käydessäni käyn myös hautausmaalla. Kuljen haudalta haudalle ja muistelen siellä lepääviä sukulaisia ja entisiä naapureita. Mielestäni on tosi hyvä, että hautausmaa on säilytetty luonnontilaisena. Kohta siellä kukkivat kielot, metsätähdet, maariankämmekät ja syyskesällä kanerva. Hyvä on vainajien levätä kirkasvetisen lammen rannalla hiljaisen, kauniin luonnon helmassa.

 2. Jäteastian tyhjentäminen myös säännöllisin välein viimeksi
  käydessäni 15.05.2011 se pursui yli ja Kottikärryt olivat jostain
  syystä häipyneet muille maille markinoille.Tässä pieni viesti
  Tohmajärven seurakunnalle ,Ellei kyläläisten aktiivisuus olisi
  näinkin vilkasta niin Hautausmaa olis paljon huononmassa kunnossa
  kiitokset myös Erkille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *