Vihreä hämähäkki

Rahkapurkissa ei tule nälkä. Kuvat Kalle M Väänänen.

Hei täältä Luutalahdesta!

Vihreä hämähäkki oli seikkailemassa tuvan nurkissa. Emäntä otti sen kiinni rahkapurkkiin. En oo keksinyt sille vielä (tunnistus)nimeä. Kyllä se vahvasti hämähäkiltä näyttää, koko noin 1 cm-jalat koukussa. Kuljetin sen varovasti ulos heinikkoon. Luulen sen naamioväristä johtuen sinne kuuluvan.

Toisessa kuvassa ovat muurahaiset löytäneet ruokapaikan, luulen ainakin, jotta vois vaikka löytyä hunajaa. Varpua myöten juoksi eestakanen liikenne, oikein törmäilivät toisiinsa. Tässä vähän näistä hyönteisistä.

 

Törmäsin myös kanaan tuossa metsätiellä, tuntui jonkun verran uteliaalta, kun kuvasin sitä. Se näytti tempun, joka ois pitänyt saada videolle. Se vain nosti päänsä kohti taivasta ja venytti kaulansa ja höyhenet nousivat pörhälleen, kun se taas otti perusasennon. Sitten se vähän niinku ois mahtaillut. Kulki eestaas tien poikki. Laitan pari kuvaa siitäkin.

Baarissa.

Terv. Kalle M. Väänänen

 

 

 

 

 

 


 

 

2 comments for “Vihreä hämähäkki

  1. No on siullakin monenlaista luonnon ihmettä siellä. Ja hyvä kamerakin.

  2. Vihreä hämähäkki, muuten puraisee yhtä kipeästi kuin ampiaisen pistos!Joten ei kannata hyppysiinsä poimia…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *