Jäsenrekisteriä päivitetään

Värtsilän pitäjäyhdistys päivittää jäsenrekisteriään ja aikoo aloittaa tämän vuoden aikana tapahtumista yms. tiedottamisen myös tekstiviesteillä. Aiemmin yhdistys on tiedottanut nettisivuillaan sekä postilaatikoihin jaetulla tapahtumakalenterilla, jotka säilyvät jatkossakin.

Jäseneksi voivat liittyä kaikki Värtsilässä vakituisesti asuvat ja loma-asukkaat. Yhdistys lupaa, että jäsenmaksua ei heiltä peritä.

Kannattajajäseniksi toivotaan muualla asuvia sekä yhteisöjä, joilta jäsenmaksu on omavalintainen.

Jäseneksi liitytään pitäjäyhdistyksen nettisivujen kautta. Sieltä avautuu lomake, jossa kysytään mm. nimeä, osoitetta, puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta. Myös palautetta voi antaa. Mikäli haluaa myöhemmin gsm-numeron pois listalta, pitää siitä ilmoittaa sähköpostitse.

9 comments for “Jäsenrekisteriä päivitetään

 1. Sekin olisi varmaan hyvä tietää, miten halutessaan voi sanoa jäsenyyden irti. Ja velvoittaako jäsenyys johonkin? Entä käytetäänkö tietoja esimerkiksi suoramainontaan?

 2. Jäsenyys ei velvoita mihinkään, eikä maksa paikallisille asukkaille tai loma-asukkaille mitään.

  Jäsenyytensä voi irtisanoa ilmoittamalla asiasta, esim. sähköpostilla pitajayhdistys@vartsila.fi. Myös puhelinyhteydet toimivat. Yhteystiedot löytyvät vartsila.fi sivulta. Jäsentietojen lisääminen jäsenrekisteriin ei vaadi esim. e-mail tai gsm-numeron ilmoittamista, jos näin haluaa.

  Oma kommenttini aiheeseen liityen:

  Harvoin näkee tälläisiä yhdistyksiä joilla ei ole ns. jäsenmaksua! Olipa jäsenmaksun summa sitten 5, 10, 15, tai esim. 20 euroa/vuosi, se ei kenenkään taloutta kaada, mutta on merkittävä lisä yhdistyksien tuloissa ja antaa yhdistykselle paljon enemmän toimintavalmiuksia, kun on varoja käytettävissä!

  Esim. itse edelleen toimiessani mm. Kouvolan Karaoke Club ry:ssä, jossa jäseniä oli parhaimillaan reilusti toista tuhatta, ja jäsenmaksu oli tällöin ns. parhaimpina vuosina, (kun karaokelaulun maailmanennätyksiä tehtailtiin) 10 €/vuosi. Tuhannella jäsenellä laskettuna se tekee rahassa 10 x 1000 = 10 000 euroa! Nykyisin jäsenmäärä em. yhdistyksessä on vakiintunut noin 400 henkilöön, mutta ko. tulo on erittäin tärkeä osa ko. yhdistyksen tuloissa: toiminnan ja tapahtumien järjestämisessä. (400 x 15 € = 6 000 €)
  Jäsenmaksu myös sitouttaa ja aktivoi jäseniä! Kun kuulun johonkin yhdistykseen, ja maksan jäsenmaksun, ihmiset haluavat enemmän osallistua ja vaikuttaa, esim. käymällä syys- ja kevät kokouksissa. Ja aktiivisimmat tietysti hakeutuvat ja haluavat kantaa kortensa käytännön toimintaan enemmänkin, mahdollisuuksiensa mukaan. Pienikin osallistuminen/teko on iso asia!

 3. En ole itse Pitäjäyhdistyksen hallituksessa, läheltä kuitenkin seuranneena olen tiedostanut jatkuvan rahapulan yhdistyksen toiminnassa.

  Olisiko meiltä jokáiselta iso asian maksaa vaikka ”tukimaksua” 10-20e?

  Yhdistys tekee kuitenkin vapaaehtoisvoimin pyyteetöntä työtä kylämme kehittämiseksi!

 4. Nostetaampa 4 vuotta vanha juttu esille. Ajankohtainen on edelleen näin vuoden alussa.

 5. Voisko saada selvät sapluunat jäsen- tai/ja jäsenmaksuista? Paljonko? Tili? Maksaa sitten kuka jaksaa!!!!

 6. Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen toiminta-alueen asukas ja loma-asukas. Varsinaisilta jäseniltä ei peritä jäsenmaksua. Kannattajajäseneksi voi liittyä yksityinen henkilö, yhteisö ja yhdistys, sekä ulkopaikkakuntalainen. Kannatusjäsenmaksu ja sen suuruus on vapaaehtoinen.

  Värtsilän Pitäjäyhdistys ry:n tilinumero: Osuuspankki 515 370 – 410 190. FI13 5153 7040 0101 90

  Kannatusjäsenmaksun voi suorittaa täällä.
  http://vartsila.mycashflow.fi/product/4/kannatusjasenmaksu

  Värtsilässä asuvat ja loma-asukkaat voivat ilmoittaa uudet jäsentiedot sekä päivittää aiemmat mahd. muuttuneet tietonsa sähköpostilla pitajayhdistys@vartsila.fi
  Heille jäsenyys on ilmainen. Lahjoituksia otetaan vastaan toki myös Värtsilässä asuvilta sekä loma-asukkailta, mutta heille jäsenyys on yhdistyksen säännöissä määritelty ilmaiseksi.

  Teen Jäsentieto lomakkeen vartsila.fi sivulle kun ehdin. Vanha Jäsentieto lomake sivu on näköjään poistunut vartsila.fi sivujen uudistuksen myötä.

  T.Eira

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *