Tietokonekerho jatkuu!

Kansalaisopiston viime syksyn ”Sähköiset palvelut senioreille” internet-kurssille on toivottu jatkoa Värtsilässä. Aikuisväen tietokonekerhoa jatketaan Nuorisoseuran toimesta! Tietokonekerho on tarkoitettu kaikille ikinuorille, jotka haluavat tutustua tietokoneen ja internet-palveluiden käyttöön.

Kerho voi toistaiseksi kokoontua entisen kunnanviraston tiloissa, Hopeakalliontie 1. Aloitusilta on jo tänään tiistaina 25.1. klo 16.30 (jos vain lumituiskulta pääsee tulemaan). Sovimme alustavasti kevään aikataulua ja ohjelmaa, osallistujien toiveet huomioiden.

Kerhon tavoitteena on neuvoa ja opastaa itsenäistä tietokoneen käyttöä yleisimmin käytetyillä ohjelmilla. Kevään aikana kertaamme mm. verkkopankissa asiointia, tiedonhakua internetistä ja tietoturva-asioita. Opetelemme sähköpostin käyttöä, valokuvien tallentamista kamerasta tietokoneelle,  tekstinkäsittelyohjelman käyttöä ja paljon muuta. Tutustumme myös verkkolehden toimintaan ja teemme oman jutun tänne Värtsiin!

Kerhon käyttössä on tällä hetkellä muutama kannettava tietokone ja nopea internet-yhteys. Oman ”läppärin” saapi ottaa mukaan.

Osallistujia on alustavasti tuloillaan kahdeksan. Kerhoon voi tulla mukaan missä vaiheessa kevättä tahansa. Jos mietityttää, tule katsomaan ja tutustumaan! Kausimaksua ei ole, nimellinen osallistumismaksu lasketaan käyntikertojen mukaan. (Osallistumismaksut menevät internet-yhteyden ja laitteiden kuluihin.)

Huomio puskaradio! Haluaisin ostaa edullisesti kerhon käyttöön muutaman käytetyn tietokoneen. Toive: ehjät sisuskalut ja vähintään Windows XP käyttöjärjestelmä. Läppärit ovat etusijalla, mutta pöytäkonekin käy. Ota yhteyttä, jos vanha kompuutteri on jäänyt tarpeettomana nurkaan!

Kerhoterveisin Värtsilän Nuorisoseurasta
Marjaana Aarnio
puh. 040 418 2428

Share

1 comment for “Tietokonekerho jatkuu!

  1. Värtsillä ei ole huolta huomisesta, kun seniorit kerran tarttuvat tietokoneen puikkoihin. Tehkää monta juttua!

    Ja voiko nuorisoseuralle myönteisempää toimintaa kuvitella kuin ikinuorten opettaminen tietotekniikan saloihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *