Katoilla lunta

Tässä on lumenpudotusliu´utin, minun keksimä jo milleniumvuonna. Idea oli 90-luvulla pyörimässä tuolla pääkopassa. Hölmöyksissäni en tullut patenttianomusta tehneeksi. Kyselin vähän myöhemmin asiasta, mutkun se tuntui niin hirveän vaikealta, niin se jäi laatimatta.

Joku päivä sitten oli TV- uutisissa paristakin eri versiosta esittelypätkät. Näkyivät olevan paremmista aineista koottuja. Kuvasin itsekin keväällä 2008 työnäytösvideon. Minun vekotin on koottu uusioraaka-aineista, vain popniitit ovat uusia. Painon puolesta se ei ole viritetty myyntikuntoon.

Kalle M. Väänänen

1 comment for “Katoilla lunta

  1. Tällaisella vekottimella olisi nyt Helsingissä mahtavat markkinat. Eikähän sitä tiedä, vaikka tarvittaisiin vielä Värtsilässäkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *