Kirjat esillä

Kirjailija Otto Rummukaisen tuotantoa esitellään Tohmajärven kirjastossa. Näyttely on avoinna ainakin tammikuun puolelle. Esillä ovat hänen kirjansa, joita on parikymmentä, sekä kirjailijasta tehtyjä lehtijuttuja.

Muistanemme myös Oton 100-vuotislahjakeräyksen.

2 comments for “Kirjat esillä

 1. Kunnioitettava ikä, ajatelkaa SATAVUOTTA! Onnea Otto!
  Muuten tiedoksi, että Itähuolinnan eteisessä on ” matka, tai koti lukemista joita voi ottaa vapaasi luettavaksi joko matkalle tai kotiin. Kirjoja ei tarvitse palauttaa jos ei halua. Tosin luettavana ei taida olla Oton kuuluisia kirjoja… mutta jotain kuitenkin, Erikoinen palvelu tälläkylällä josta kirjastokin hävisi!

 2. Myös Joensuun Pääkirjaston ala-aulassa on näyttely:
  Otto Rummukainen 100 vuotta

  Esillä on O Rummukaisen kirjallista tuotantoa ja lehti-
  artikkeleita hänestä.

  Näyttely on ajalla 3.1.2011 – 13.1.2011
  Kirjaston aukioloaikoina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *