Värtsi muutti

Värtsilän verkkolehti Värtsi on muuttanut. Verkkolehti siirrettiin Itä-Suomen yliopiston ylläpitämältä palvelimelta uuteen osoitteeseen https://www.vartsi.net. Samalla verkkolehden julkaisualustana toimiva WordPress päivitettiin uusimpaan versioon.

Värtsin ylläpito kiittää kaikkia aktiivisia lukijoita ja kirjoittajia – toivottavasti lehti elävöityy entisestään uuden sijainnin ja osoitteen myötä!

Värtsin ulkoasu pysyy muutoksesta huolimatta lähes samanlaisena joitain kosmeettisia pikkuseikkoja lukuunottamatta. Vanhan verkkolehden sisältö on siirretty uuteen paikkaan sellaisenaan, mutta kuten muutoissa aina, jotain on voinut hukkua matkan varrella. Pahoittelumme siitä! Teknisistä ongelmista voi raportoida suoraan ylläpidolle osoitteeseen yllapito@vartsi.net. Lehden sisältöä koskevat sähköpostit voi lähettää edelleen suoraan Värtsin toimitukselle osoitteeseen verkkovartsi@gmail.com.

Terveisin,
Värtsin ylläpito (IJ)

4 comments for “Värtsi muutti

  1. Muuton yhteydessä Värtsiin on lisätty myös hakutoiminto, jota voi kokeilla heti arkistojen alapuolella sivun oikeassa laidassa.

  2. Kiitos Ilkka. Ja sitten vain tuulta purjeisiin. Luin ensin, että toivottavasti lehti eläköityy entisestään, mutta elävöityyhän siinä luki…

  3. Kiitoksia todellakin Ilkka Jormanaiselle teknisestä avusta ja huolenpidosta. Kiitoksia myös Erkille ja monille kirjoittajille. Tästähän tämä elävöityy. Muutos yllätti, sillä olen ollut jonkin aikaa nettisaarrossa eli kaapelit ovat olleet sotkeuksissa.
    Markus Kontiainen

  4. Viimeisetkin Värtsin muuttoon liittyvät ongelmat alkavat olla nyt korjattu. Etusivu on hieman linjakkaamman näköinen, lehden edellisen ”vuosikerran” tapaan. Muuton jäljiltä muutamat hukassa olleet kuvat ovat nyt näkyvillä, joten ei muuta kuin arkistoa selailemaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *